prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Mi2 s kolegom iz voj. repr. Žontarjem štartava jutri (v nedeljo) zjutraj ob 5.30 pred vojašnico v Mostah, potem pa po PST v smeri Fužin. V planu imava cel krog. Lahko se spotoma pridruži še kdo. Za tempo pa še ne vem. Upam, da ne bo prehud :D

Se vidimo, pa lepo tekajte

Matjaž
Zgodnji jutranji trening uspešno za nami. Z Alešem obrnila solidnih 36 km, zadnjih 10 celo v tempu pod 4:40.

Slika

Lp, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 21 Avg 2011, 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
MatjazV napisal/-a:Zgodnji jutranji trening uspešno za nami. Obrnili solidnih 36 km, zadnjih 10 celo v tempu pod 4:40.

Lp, Matjaž

Matjaž dobro, da nisi napisal lep pogovorni tempo... Bi nekateri začeli obupavati. :FO:
No meni je tudi uspelo prelaufati PST, tempo je bil pa 5,36 s tem, da sem na Golovc zelo hitro hodil :--

Matjazv srečali smo se na mostu pri Livadi, moja prva misel je bila - hvala bogu, da nismo šli skupaj, ker vajinega tempa nebi držal niti 5 km :--(
Zaradi zgodnje ure (5.30) sem na začetku komaj sledil Alešu in Poloni. No kasneje je bilo malce lažje, še posebej ob misli, da bo treba na tekmi teči precej hitreje. Če bo seveda šlo :o .

Fetici, smo se srečali in tudi ti si hitro obračal. Smo pa danes za spremembo tekli v obratni smeri, ki je vsaj po moje nekoliko težja, ker klanec pride v zadnjem delu treninga. Zato se tudi nismo pojavili pred Fužinskim gradom.

Lp, Matjaž
A sta zajc in/ali grb že z dopusta? (Namreč, šla bi teč na PST tudi ta teden, ampak ne poznam nikogar drugega, ki bi me lahko prisilil v to, da s tem opravim že zjutraj pred službo, s startom okrog pete ure.)
Aja, dan: torek, če dobim družbo.

Fetici, čestitam za prvi cel krog! :clap:
spela* napisal/-a:A sta zajc in/ali grb že z dopusta? (Namreč, šla bi teč na PST tudi ta teden, ampak ne poznam nikogar drugega, ki bi me lahko prisilil v to, da s tem opravim že zjutraj pred službo, s startom okrog pete ure.)
Aja, dan: torek, če dobim družbo.

Fetici, čestitam za prvi cel krog! :clap:

Ja smo ze z dopusta :-) Samo med tednom meni tole zal casovno ne znese.
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA