prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kje pa pravoverni TF-jevci tečete na Golovec iz Fužin po PST-ju - izkoristite gozdno cesto ali jo uberete po "markirani" PST stezi? Gozdna cesta deluje veliko bolj prijazno... in kakšne so izkušnje glede vpliva na čas kroga?
Cukr napisal/-a:Kje pa pravoverni TF-jevci tečete na Golovec iz Fužin po PST-ju - izkoristite gozdno cesto ali jo uberete po "markirani" PST stezi? Gozdna cesta deluje veliko bolj prijazno... in kakšne so izkušnje glede vpliva na čas kroga?

:lol: :lol: pravoverni TF-jevci....te pa še nisem slišal.... :lol: :lol: :lol:

Če se teče PST krog potem je edina opcija kar lepo po PST-ju in nič po cesti. Kako različna mnenja imamo...jaz pa mislim, da je PST- veliko lepši kot pa navadna makedam cesta. :lol: :lol:

Kakšna pa bi bila razlika po cesti pa ne vem, morda kakšno minutko,kaj več verjetno ne, Ampak potem težko rečeš, da si šel PST. :wink:
Cukr napisal/-a:Kje pa pravoverni TF-jevci tečete na Golovec iz Fužin po PST-ju - izkoristite gozdno cesto ali jo uberete po "markirani" PST stezi?

Če gremo po PST, potem ... gremo po PST. :wink:

Aja, moj plan za jutri je splaval v vodo, ker moram navsezgodaj v službo. Tako da ... PST prestavljam na naslednji teden.
No, takole. Ker se obetajo ohladitve in ker naslednji teden upam, da mi šef ne bo kompliciral glede moje želje, da bi vzela en dan dopusta (sploh ker bo on ravno prišel z dopusta, torej bi moral biti spočit in dobre volje), bi - odvisno od vremena - PST rada ponovno pretekla v torek ali sredo zjutraj. Zjutraj pomeni okrog sedmih, lahko tudi kasneje, glede na napovedane ohladitve.

Še kakšen kandidat ali kandidatka? Ljubljanski maraton se bliža!
Upam, da z najinim ''tankanjem'' in nekaj pogovora nisva preveč motila maše v cerkvici na Viškem britofu. Ja, nekateri so tlako oddelovali na tartanu, nekateri pa smo se odločili za šoder na PST klasiki. 28 K zena za dušo.

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:Upam, da z najinim ''tankanjem'' in nekaj pogovora nisva preveč motila maše v cerkvici na Viškem britofu. Ja, nekateri so tlako oddelovali na tartanu, nekateri pa smo se odločili za šoder na PST klasiki. 28 K zena za dušo.

LP
Matjaž

Saj nisva bila tako glasna :wink:
No, urbana je ostala pospravljena, do Fužin so me prinesle noge, malo težke ampak nič ne de. Ponovitev vaje čez 14 dni :D :D
Včeraj spet uspešno okrog Ljubljane. Zjutraj ni šlo, zato je šlo pa po službi toliko lažje. Zadnjih nekaj kilometrov že po temi (če koga zanima, v tistem slavnem drevoredu v Jaršah ni nobenih luči, je pa na srečo ravnina). Sotekačema (eden za cel krog, drugi za polovičko) hvala za družbo in za zelo soliden tempo. :D
Naslednjič pa ... bo treba temu PST-ju dodati še kakih 9 kilometrčkov ...
spela* napisal/-a:Včeraj spet uspešno okrog Ljubljane. Zjutraj ni šlo, zato je šlo pa po službi toliko lažje. Zadnjih nekaj kilometrov že po temi.

A ti potihem tekmuješ z Zajcem, kdo jih bo letos več pod streho spravil :lol: :lol: :lol:

:wink:
miciM napisal/-a:
spela* napisal/-a:Včeraj spet uspešno okrog Ljubljane. Zjutraj ni šlo, zato je šlo pa po službi toliko lažje. Zadnjih nekaj kilometrov že po temi.

A ti potihem tekmuješ z Zajcem, kdo jih bo letos več pod streho spravil :lol: :lol: :lol:

:wink:

Zdaj si me pa razkrinkala. :lol:

Pa SKORAJ sem ga že dohitela. Zdaj bo pa sigurno šel vsak dan na PST, samo da si prednost poveča. :D
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA