prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raziskovalec napisal/-a:Evo v četrtek pridem na Golado. Sončka nekaj govori o sladki predjesenski analizi po Goladi na licu mesta v njeni režiji.

Aja, kaj pa bo ?
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Evo v četrtek pridem na Golado. Sončka nekaj govori o sladki predjesenski analizi po Goladi na licu mesta v njeni režiji.

8) Razy zverina, daj tega ne govori na glas. ;) Se bodo vse sladkosnedne mucke in mačkoni namalali ob koncu na pojedino. ;)
Dragi moji, ne nasedajte obljubam, ki jih deli njegova presvetlost Razy. To je samo EPP za Golado. :D

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

8) Razy zverina, daj tega ne govori na glas. ;) Se bodo vse sladkosnedne mucke in mačkoni namalali ob koncu na pojedino. ;)
Dragi moji, ne nasedajte obljubam, ki jih deli njegova presvetlost Razy. To je samo EPP za Golado. :D

Lp, Jusuf

Tako je, Jusuf! Tale Razy ziher sam malo nalaga!
NE VERJEMITE VSEGA PRVEMU, KI VAM OBLJUBLJA SLADKOSTI!

(jbg, Juso stari moj, ako prodje prodje PRESS)
Hoj!
pegaz napisal/-a:Tako je, Jusuf! Tale Razy ziher sam malo nalaga!

8) Pegaz, težko bi tiste besede opredelil kot malo. :P Meni se je zdelo, da zelo nalaga. :twisted: Morda bi ga lahko, takole sredi "levega" klanca zaslišala kaj je imel v mislih? :D

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Pridem, ampak si bom prelepila usta s selotejpom. :twisted:

:D Drage moje in poceni moji, to, to pa bo nekaj kar ne velja zgrešit. :P Kako bi to lahko dovolj dobro opredelili? :) Avtocenzura? ;)
No, morda sem zgrešil poanto? Morda hoče spela* povedat, da je tako dobra, da ji v klancih ni treba dihat drugače kot čez nos? :) Kdo bi vedel? :D

Lp, Jusuf
Helou!
Tako, fantje in punce moje, tako se piše.
Padli smo pod 500.
Do četrtkove izdaje nove golade moramo priti vsaj pod 490.
Naprej zastave slave, naprej junaška kri,
za blagor goladnjave naj superga spregovori...
499 - sitnoooo
Jusuf napisal/-a:Hoj!

:D Drage moje in poceni moji, to, to pa bo nekaj kar ne velja zgrešit. :P Kako bi to lahko dovolj dobro opredelili? :) Avtocenzura? ;)

Saj sem vedela, da boste to nekateri hoteli narobe razumeti.
Seveda ne morem Golade teči molče! Selotejp pride na vrsto po teku, nekako ob istem času kot obljubljene dobrote. :lol:
Helou!
Ups, nova cifra!
Sej tale cifra je res velika in bogve, če bomo imeli toliko sape, da jo izničimo in unegativimo.
Tolaži nas lahko dejstvo, da nas v ogledih ne bodo nikoli presegli (pa tud če pokličejo na pomoč janšev stroj za ustvarjanje pozitivne statistike). Trenutno kaže, da jih vodimo za debelih 51186 ogledov.
496 - sitnooooo
Bajsi napisal/-a:Helou!
Ups, nova cifra!
Sej tale cifra je res velika in bogve, če bomo imeli toliko sape, da jo izničimo in unegativimo.
Tolaži nas lahko dejstvo, da nas v ogledih ne bodo nikoli presegli (pa tud če pokličejo na pomoč janšev stroj za ustvarjanje pozitivne statistike). Trenutno kaže, da jih vodimo za debelih 51186 ogledov.
496 - sitnooooo

Ej, kje pa sploh piše, koliko sporočil je v temi? :oops:
Helou!
Takoj pod zadnjim odgovorm imaš link vrni se na "dogovori o treningih......" Klikneš in pojavijo se teme, ki imajo zraven še statistiko (pa upam, da ne janševo)
491 - sitnoooooo
Hoj!

spela* napisal/-a:Saj sem vedela, da boste to nekateri hoteli narobe razumeti.

8) Jah, meni se zdi, da te nisem hotel narobe razumet. :) Še posebej sem se potrudil, da sem prav prebral in to večkrat. :D

spela* napisal/-a:Seveda ne morem Golade teči molče! Selotejp pride na vrsto po teku, nekako ob istem času kot obljubljene dobrote. :lol:

Seveda lahko tečemo Golado molče. :) Recimo, da malo pojačamo tempo. :D
Še vedno sem mnenja, da je to dejanje, ki ga ne kaže zamudit. :P Kako bi to opredelili bomo pa med tiho Golado dorekli. :D

Lp, Jusuf
  • 1
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA