Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 muc
Ojla...glede na težave, ki sem jih imel zadnje čase in predpisan počitek,
in seveda z eno veliko težavo, da počivat sredi belega dne skoraj ni mogoče,
sem našel "veselje" in popestritev miganja na kolesu. :wink:
In tako sem se po trdem :? treningu v nedeljo prikazal na štartu v Logu pod Mangartom...od tam naprej pa samo poezija! :D
Vreme kot bi ga narisal, kolesarska družba super edino nekak z mojim "traktorjem" nisem glih pasal zraven ampak ko se je začelo zares to hitro ne pozabiš in ostane samo še trdo pritiskanje na pedala v 17 km klanec...samo kolo itak ne gre nobeno :wink:
Veselje ko pripelješ skozi cilj je pa isto kot pri teku...nasmeh in zadovoljstvo tako, da drugo leto spet. :D

To sem napisal samo iz razloga, ker sem spoznal, da je to res dobra popestritev oz. mal odklopa od teka...in še paše!...tako, da se sedaj TF udeležuje tudi kolesarskih dirk :wink: :D

p.s.
malo pod vrhom me je res ful nasmejal eden od navijačev.."končno nekdo na kolesu" :D

povezava:
http://www.kolesarski-vzpon-na-mangart.si/core.php
Čestitke Muc za odličen čas in uvrstitev!! A imaš v mislih že kaj kolo s tanjšimi gumami?? :wink: :wink: . Je pa kolo res super popestritev tekaške pavze sploh kje na samem v naravi, samo ti , kolo in veter v laseh :D :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA