Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Asparagus
wind napisal/-a:Ej, zvečer je prevroče, kvečjemu za sprehod, ne za tek. ;) Danes zjutraj sem šel tečt, ko je bilo še hladno, 19° C, dolina še v senci, potem je pa sonce počasi prilezlo čez hribe.
7.3 km, povprečno 4:43 min/km, zadnji kilometer celo pod 4 (3:49).

Hiter si bil kot veter :wink: .

Tudi jaz razmišljam, da bi šla zjutraj, ampak ker je tudi v službi bolj prijetno zjutraj kot popoldne, grem zgodaj od doma. Saj bo kmalu jesen :? in se bomo lahko jezili na dež.
Uporabniški avatar
 Radolca
včeraj zvečer ob sedmih, se pravi tri ure prej kot en dan prej. vroče "ko pr norch". sem se pa malo adaptiral na tole vročino. pred tremi leti mi ni in ni šlo po vročini - sem se vlekel kot muc, pardon, kot megla, letos pa kar gre. odtekel 12 kilometrov, eden hitrejših treningov v zadnjih dveh mesecih. pa ene 100 metrov višinske razlike sem premagal :cast1:
Uporabniški avatar
 Vreme
Res ste pravi norci,če tečete po tej vročini :cast1: Jaz vročine ne maram, zato sem se tudi teku v tem tednu odpovedal. No za vikend in naslednji teden bo drugače :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
jutro, ura 4:10. nebo postlano z zvezdami. veliki in mali voz, strelec, severnica tam nekje na jugu, luna pridno "Crkuje". smer mimo najboljšega soseda v lescah. pekarna obratuje že s polno paro, ko navadni smrtniki še spimo. hudičevo mraz je, saj je "samo" 16°C. nasproti mi pripelje policijski kombi (vsem dobro poznan). tečem do železniške postaje v lescah, naprej do krožnega križišča in mimo znaka, prepoved za pešce (jaz sem tekač in ne pešec), traktoriste in kolesarje, ki označuje začetek magistralke v lescah. po njej tečem do radovljice. prvi semafor prečim pri rdeči (že drugi današnji prekršek, poleg vseh ostalih, ko sem nekajkrat pretekel polno črto na magistralni cesti). nadaljujem mimo včasih edine črpalke v "radolci", dom za ostarele na desni, da levi policijska in avtobusna postaja, mahnem jo "po bližnjici" mimo srednje turistične šole, spet preko polne črte na drugo stran ceste. tokrat me na drugem semaforju počaka oranžna utripajoča luč, tečem mimo črpalke v radovljici in pridem pred domačo zgradbo, kjer si od zadovoljstva zabrundam: "Draga prihajam domov, in jooočem od sreče,...." :lol:
odtetel na izi 7,5km
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes je tudi meni uspel jutranji tek :D :D :D . Motivacija je bila dovolj velika, da sem se zbudila brez budilke malo pred 5 in pretekla svojo standardno progo Litija-Zavrstnik-Zagorica.
kovit napisal/-a:Danes spet nič tekel ...in tudi ne bom. Dan brez teka je veliko lepši v tem poletnem hladu...
Če bom pa zmagal proti Kovitu pa ne vem, on je izkušen, jaz grem prvič tako da... Ja fant se je že napol pokaku...

Pokaku ja... :shock: :oops:, izkušeno konkurenco, pa je ne smem podcenjevat a ne... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 EčO
Res sem se navadil vročine! Danes zjutraj ob 6.00, na "prijetnih" 11 stopinj, me je resno zazablo v konice prstov. Bo treba rokavice poiskat!! :shock:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes po dolgem času spet peš v Kresnicah(16,8 km). Na začetku mi sicer ni šlo :evil: , po petih kilometrih sem spila pijačo in pojedla gel, ki ga sicer vzamem redkokdaj in sem mislila, da bom kar obrnila :evil: . Potem sem si rekla, da bom danes prišla v Kresnice, pa če prav hodim in je kar šlo. Zadnjih 5 km laže kot prvih, seveda sem zdaj zadovoljna :D .
Slogan Never give up je pri meni danes deloval.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA