Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ananda
Tole vreme je za :cenz: ! Sva sla na dopust s krasnimi nacrti. Ker hodiva zadnja 4 leta v isti kamp, ze dobro poznava okoliske hribe in sva imela v nacrtu 200-250 km kolesarjenja ter nekaj teka "za dostukat". Takoj drugi dan popoldne (dopoldne ne greva vec, naju je lani izucilo ... zjutraj pa spiva :oops: ) sva se odpravila proti Vrsicu, pa naju je se pred 3-jo serpentino pregnal dez. Nato sva bila se cel teden optimista (dvakrat sva sicer uspela tect), danes pa en teden prezgodaj spokala kufre in zapustila Gorenjsko. Aja, da mi ni bilo dolgcas, sem pa ocitno staknila se nekaksno vnetje mehurja in ponoci vec ali manj dezurala na WC-ju.

Zdaj pa drzim pesti, da mi bo vreme doma kaj bolj naklonjeno. Ce ne zaradi drugega, ze zato, ker je treba krstit nove ceveljce. Btw. mp3, ki sem ga hitela stestirat ob zadnjem javljanju, deluje super. Se zlasti, ko se ga natuhta.

Da pa mi ne bo kdo ocital, da sem negativist, naj se pohvalim, da sem se vedno nekadilka. 3 mesece. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
No, polžki smo se malo odpravili na dopust :lol: . Vem pa, da tudi tam pridno migamo. Tale polžka je sicer včeraj na Zagorskem teku bila v vlogi navijačice, ker jo je mečna mišica malo izdala :twisted: . Vendar gre na bolje in danes po preizkusu hoje in teka se lahko pričnem spet počasi spravljati v pogon :D
P1080457.JPG
Uporabniški avatar
 Ksenija
vesela, da sem vas videla <3 včeraj si kar žarela...
pozdravček vsem, ena polžka še vedno miga, vendar bolj zase ;)
Uporabniški avatar
 levinja70
Po tednu dni lenarjenja v Vodicah in tednu aktivnega preživljanja dopusta v Bohinju sem spet "med živimi".
Prejšnji mesec sem kljub vročini uspela preteči 109,8 km in prekolesarit 236,8 km. Od tega sem gonila na Celjsko kočo in 2x na Paški Kozjak. V tem mesecu pa mi ni uspelo narediti še niti enega samega tekaškega km a je bilo druge rekreacije zelo veliko :-- , a o tem drugič.
Skratka migam in upam, da bom lahko še dolgo.
Uporabniški avatar
 lenči
Sem se že spravila skupaj in te tri proste dni pošteno migala tam okoli Velenja :-- . Jezero je bilo prav prijetno za plavanje. Sonček je kuril na teku :oops: , pa sem vseeno zdržala. Še najlepše je bilo na kolesu, le tja v Logarsko je preveč prometa, je bolje po stranskih cestah :wink: Dopustniški čas se počasi končuje in polžki se vračamo, torej, le kaj javite, kako ste pridni, da vse nas malo spodbudi :laola
Polžki smo zakon :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Bemu mast... Polži ne maramo vročine. Sence ni pa, da jo še tako iščeš.... Sploh po PST-ju. No nekaj jo je. Malo miganja pred TF 10ko ne more škodovati. Itak pa bo v nedeljo v Domžalah VROČE! Ne gre drugače. :?
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, je treba migat, četudi teče švic, ko mirno ležiš na kavču :lol: . Včeraj 10ka v Matkah, danes 50ka na piciklu. Jutri pa plavanje (to bo še najlepše od vsega :D )
Pridno migajte polžki :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Kljub vročini še vedno migamo, bravooooo :clap: . Danes 4 km bosonoga v družbi Indya in prvič mojega sina :clap: . Sedaj je opremljen in ni zgovora, bo moral migat :lol: . Vsaj nekaj časa bom menda še lahko tekla z njim, predno pobegne iz polžje sekcije med spidiče :lol:
Polžki smo zakon :laola :laola :laola

Slika
Saj po teku je bil izraz obraza vseeno malo srečnejši :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
Sicer redno tečem(3 x na teden) vendar mi to poletje ne gre najbolje, na istih razdaljah sem počasnejša kot lani :?: , v hrib hodim tam, kjer sem že lahko tekla, noge so utrujene.
Postala sem bolj pozorna na prehrano, čeprav mislim, da jem zdravo, bi bilo mogoče treba več beljakovin, magnezija. Bom videla, kako bo v nedeljo, ko naj bi se malo ohladilo in načrtujem 16 km.

Nekajkrat sem tekla s hčerko :D , ne pričakujem, da bo že zdaj vztrajala, ker jo jeseni čaka veliko novega, ampak nekatere prednosti teka je pa že uspela spoznati.
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, Polžki,

Vidim, da pridno migate (migamo). Ja, tudi jaz se ne dam. Če le uspe, tečem 3x tedensko in sem kar zadovoljna tako. Mogoče mi pa uspe enkrat nekoč nekdaj preteči 21ko. :oops:

Vidim, da nas je kar nekaj takih, ki svoj podmladek vpeljujemo v svet teka. Tudi mene sta včeraj po dolgem času spremljala moja nadobudneža, ki sta še med mlajšimi. Smo šli na stadion in smo lahko tekli vsak svoj tempo. Mulca sta mislila, da se bosta za šalo sprehajala mimo mene in me prehitevala. Japajade. Saj mama ni počivala celo poletje. :D In hčerka, stara 10 let, po nekaj krogih "prizna", da je čisto brez kondicije, mali (6 let) je pa tudi bolj hodil po nekaj krogih teka. Ja, ni kaj, polžki drvimo. :D Samo kaj, ko bosta onadva še nekajkrat obula superge in potem ju bom spet samo še v hrbet gledala. Moram takrat, ko bosta šla z mano, tečt daljšo razdaljo - vzdržljivost je vsekakor na moji strani. :--

Kakorkoli, letošnje poletje sem bila še kar pridna in sem kar nekaj pretekla. Smo pa tudi veliko hodili in celo v plezalni pas sem se spravila in so me moji trije plezalci shecali, da sem se malo dotaknila skale. Ampak zaenkrat imam raje tek kot plezanje.

Uživajte še naprej!

Lp, Urša
 *Irena*
Oj,
pa da se še jaz pohvalim, da to poletje pridno migam. Ponavadi 5 x na teden tečem, kolo sem dala čisto na stranski tir :( , kar aktivna pa sem bila ta mesec v pohodništvu :) . Med tekom tudi mene ponavadi spremlja hčer - najstnica, ki sedaj teče skoraj 5 mesecev. Ni hitra, celo zelo počasna je, pa nič zato. Bistveno je, da je aktivna eno urco na dan, ampak preteče pa tudi že 10 km :) . Sem vesela, da smo starši lahko takle vzor za naše podmladke :clap: .
Polžki in polžke, migajte še naprej, le ta vročina naj popusti, pa bo še bolje :)
Uporabniški avatar
 Ksenija
Asparagus napisal/-a:Sicer redno tečem(3 x na teden) vendar mi to poletje ne gre najbolje, na istih razdaljah sem počasnejša kot lani :?: , v hrib hodim tam, kjer sem že lahko tekla, noge so utrujene.

tudi meni to poletje ne gre in ne gre... v bistvu ugotavljam, da je vsako poletje "nekaj" - od ormoža do skoraj sredi junija so mi bolečine preprečevale tek, sedaj pa tečem le še zase, za dušo, če ne gre pač ne gre...
danes oddam prijavo za 10 km LM, čeprav sem upala si želela na 21, bo že.. važno da migamo ane?
Uporabniški avatar
 pajo
Ksenija napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Sicer redno tečem(3 x na teden) vendar mi to poletje ne gre najbolje, na istih razdaljah sem počasnejša kot lani :?: , v hrib hodim tam, kjer sem že lahko tekla, noge so utrujene.

tudi meni to poletje ne gre in ne gre... v bistvu ugotavljam, da je vsako poletje "nekaj" - od ormoža do skoraj sredi junija so mi bolečine preprečevale tek, sedaj pa tečem le še zase, za dušo, če ne gre pač ne gre...
danes oddam prijavo za 10 km LM, čeprav sem upala si želela na 21, bo že.. važno da migamo ane?

To... družba! :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija napisal/-a:

Tudi jaz bom šla najbrž na 10, ker grem septembra na dopust, kjer bom bolj malo tekla.
Če mi bo šlo oktobra bolje, grem še zmeraj lahko v Palmanovo. Za danes sem že opravila, občutki so bili dobri :D, še zmeraj pa je 5 minut slabše kot lani na tej progi :?: .

Uspešen tekaški vikend želim vsej Polžji sekciji vključno s podmladkom :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, smo pridni, smo, tudi vročina nas ne uniči, bravooooo :laola :clap: . Jaz se psihično pripravljam na jutrišnji napad na vročino :twisted: :lol: , še najlepše bo čofotati v Soboškem jezeru, na kolesu me bo vetrček hladil (če bom dovolj hitra :-- ), na teku se bom pa po polžje vlekla, da pridem skozi cilj :clap:
Uživajte :juhuhu:
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA