prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Helou!
Uf, pa vi ste čisto podivjali.
Pisati (in nam posredno pomagali) so nam začeli se krožnikovci. Nekateri naši (ki jih je lahko samo malo sram) so šli tečt drugam, a pri tem vsaj niso višali prispevkov na njihov račun
(kdor ni z nami je proti nam press)
Eni, ki imajo pa forma na dnu pa tudi ne mislijo šparati z močmi.
Kurc, se vidimo jutri. Do tedaj se pa še množično beremo, anede!?

463 - sitnoooo
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Desno, desno. Kot cela Evropa. :roll:

Pozabi Evropo. :shock: Desničarji bi vas zaprli v kuhijo k šporhetu. ;) Verjetno je to točno tisto, kar si polovica prebivalstva želi. :evil:

Lp, Jusuf

Evo, pokorno javljam, da brskam po receptih (in zgubljam svoj dragoceni čas ;-)), nekaj je že odločeno, nekaj še ne. Dragi Jusuf, desničarji nas nikamor ne morejo zapret, še najmanj za šporhet - tam čisto "prostovoljno" "kraljujemo"?!!!
Uživajte, Sončka
Včeraj sem šel na skrivno vohunsko misijo h konkurenci, da vidim kaj delajo, da jih je več kot pri nas. In kaj vidim. Analizo po teku kar na licu mesta s piškoti, figami, grozdjem in hladnimi radlerji. Ampak v reku se pa z nami ne morejo meriti. Divjajo kot norci. Zenovcev nas je bilo le za vzorec.
Evo fantje, da vam malo pomagam, da nas boste prej ujeli.... :lol:

Razy a takole si ti kot kakšen agent 007.... :lol: :lol: :lol: ...ampak čakaj šele ko bo jubilejni K-Rožnik tega dne gospodovega 20.9.2011, ko analiza pri Maratoncu ne izostane. :D :D

Kakor koli al Golada ali K-Rožnik, še bolje pa oboje skupaj...važno je da migamo in švicamo... :lol: :lol: :lol:

Nekoč se pa tudi sam nalimam na Goladi (danes sigurno ne), da vidim kako to tam počnete... :lol:

Pa srečno Kekec! :D
Laufer napisal/-a:Bo treba začeti malo tekati, bliža se LM in forma je čisto na dnu.

Kdo ti pa verjame! :lol: Saj vemo, kaj te bo danes zvabilo na Golado. :D
Sončka napisal/-a:Ok, bom dodala še smetano. :-)

P. S. Upam, da danes ne boste preveč divjali (npr. tako, kot sva prejšnjič zastavila z Jusufom). Glede na vročino grem danes zelo počasi. Toliko, da se do cilja privlečem še pred plavanjem. :D
raziskovalec napisal/-a:Včeraj sem šel na skrivno vohunsko misijo h konkurenci, da vidim kaj delajo, da jih je več kot pri nas. In kaj vidim. Analizo po teku kar na licu mesta s piškoti, figami, grozdjem in hladnimi radlerji.

Se jih pač da zlahka podkupiti. Eni zbirajo ure in denar iz Hypo banke, drugi pa so skromnejši od Sanaderja in so zadovoljni že z radlerjem ... Ampak - koliko v resnici štejejo podkupljeni glasovi? Če bomo mi enkrat naredili takšno analizo in ji dodali še, kaj jaz vem, sladoled, bo k-Rožnik sameval. :) Ampak nam več pomeni zvestoba v srcih in dušah, kajneda? :D
Helou!

spela* napisal/-a:Bajsi, pogrešam tvoje štetje danes. A smo boljši od znanega političnega glasovalnega stroja ali ne?

Uf, to kar kliče po kakšni objavi. Pridni ste, ni kaj, a janševega glasovalnega stroja ne presežete nikdar.

A ti z neimenovanjem furaš politično korektnost?!

457 - sitnooooo
Bajsi napisal/-a:A ti z neimenovanjem furaš politično korektnost?!

Bajsi, Bajsi ... :roll: Še nisi slišal za 3. božjo zapoved? :shock: :cenz:

"Ne izgovarjaj po nemarnem imena GOSPODA, svojega Boga, kajti GOSPOD ne bo pustil brez kazni tistega, ki po nemarnem izgovarja njegovo ime!"
:cenz: :cenz: :cenz:

(tale verzija je z Wikipedie)
Nazadnje spremenil spela*, dne 25 Avg 2011, 11:50, skupaj popravljeno 1 krat.
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Včeraj sem šel na skrivno vohunsko misijo h konkurenci, da vidim kaj delajo, da jih je več kot pri nas. In kaj vidim. Analizo po teku kar na licu mesta s piškoti, figami, grozdjem in hladnimi radlerji.

Se jih pač da zlahka podkupiti. Eni zbirajo ure in denar iz Hypo banke, drugi pa so skromnejši od Sanaderja in so zadovoljni že z radlerjem ... Ampak - koliko v resnici štejejo podkupljeni glasovi? Če bomo mi enkrat naredili takšno analizo in ji dodali še, kaj jaz vem, sladoled, bo k-Rožnik sameval. :) Ampak nam več pomeni zvestoba v srcih in dušah, kajneda? :D

Špelca...tebe pa že dolgo ni bilo na K-Rožniku oziroma premalokrat prideš, da bi videla kaj je zvestoba.... :lol: :lol: :lol: ....Ga ni dneva-torka ne vremena, ko bi K-Rožnik odpadel - to je že postalo gibanje :lol: :D :lol: ...analiza? Seveda, tudi nagraditi in poveseliti se je potrebno znati... :lol: :lol: :lol: :-- "Bite me"

Zdej pa grem, da vam preveč prometa ne naredim.... :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:Špelca...tebe pa že dolgo ni bilo na K-Rožniku oziroma premalokrat prideš, da bi videla kaj je zvestoba.... :lol: :lol: :lol: ....Ga ni dneva-torka ne vremena, ko bi K-Rožnik odpadel - to je že postalo gibanje :lol: :D :lol: ...analiza? Seveda, tudi nagraditi in poveseliti se je potrebno znati... :lol: :lol: :lol: :-- "Bite me"

Zdej pa grem, da vam preveč prometa ne naredim.... :lol: :lol: :lol:

AVI, ti kar piši, smo veseli. :lol:
Pa prideš tudi lahko. :wink:

(nazadnjekosembilanakRožnikusemteklasama :roll: )
Helou!
Kaj je zdej to, porkasveder?!
A smo se tako domenili?!
Odtekli ste, nažrli ste se, eni tudi naprdeli, napisali pa nič!
Takoj zdaj hočem nekaj zapiskov! Vsaj 10!!

452 - premalo sitnooooo
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA