prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Danes grem menda tečt. Saj me je sram povedat kam. Ampak ne bom v tisti temi nič napisal.

8) Razy, kaj te bo sram? :D Ali te bodo nosili ali boš tekel? :P In jaz to razumem kot pripravo za doseganje norme A ali B na Goladi. :twisted:

Lp, Jusuf
Pozdrav!
AVI napisal/-a:....greš na K-ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIK....

:shock: Ajoj, AVI, ne nam Razija pojest, no. :D Že mogoče, da zgleda slasten, ampak ... ;)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Slonće, ne se zdaj ven vlečt. saj veš, da brez tebe ne gre in Jusuf čist podivja. Po Goladi pleza na telefonske stebre razne in jodla. Mogoče slavi Gadafijevo usodo? Kdo bi vedel.

:shock: Na, takole zvem kako ga biksa tale Jusuf na Goladi. :P ;) Ko bi vsaj pel domoljubne pesmi in ne jodlal. 8) Ah, zla usoda ... :?

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
AVI napisal/-a:....greš na K-ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIK....

:shock: Ajoj, AVI, ne nam Razija pojest, no. :D Že mogoče, da zgleda slasten, ampak ... ;)

Lp, oranzni slon

Slasten... sploh v tisti oblekici, ko izgleda ko mrežna pečenka... ohhhh :)))
Aha, se vidi, da sem še brez zajtrka!
Helou!

pegaz napisal/-a:sploh v tisti oblekici, ko izgleda ko mrežna pečenka... ohhhh :)))

Meni je bolj zgledal k't uni možakarji iz Ptičje kletke.
He, he, he,...
Helou!
Take mam vas rad.
Medtem ko una banda talarjev še spi, mi haramo po forumu.

(neprijatelj nikad ne spava...a mi smo uvek budni press)

446 - sitnooooooooooooooooooooooo
Nazadnje spremenil Bajsi, dne 26 Avg 2011, 10:21, skupaj popravljeno 1 krat.
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Slonće, ne se zdaj ven vlečt. saj veš, da brez tebe ne gre in Jusuf čist podivja. Po Goladi pleza na telefonske stebre razne in jodla. Mogoče slavi Gadafijevo usodo? Kdo bi vedel.

:shock: Na, takole zvem kako ga biksa tale Jusuf na Goladi. :P ;) Ko bi vsaj pel domoljubne pesmi in ne jodlal. 8) Ah, zla usoda ... :?

Lp, oranzni slon

Domoljubne pesmi Jusuf prihrani za tek trojk ... :roll: :twisted: :D
Še poročilo. Sončka je več kot odlično izpolnila svojo obljubo, ampak ker ti tekači vsi po vrsti nekaj hujšajo, so morali Razyja pred dodatnimi kilami tik pred TF 10ko reševati plavalci. :D
Jaz sem tudi držala obljubo in tekla počasi (niti norme B nisem izpolnila, tako da sem si radler prislužila šele kasneje, po plavanju).
Fantje so se nekaj dajali, kdo bo prej (dolgčaaaaas).
Laufer ni izpolnil obljube in ga celo mamljive Sončkine dobrote niso zvabile na Golado. Lahko mu je žal! :--

In ne boste verjeli, videli smo leteče3ga konja! :shock:
Helou!
spela* napisal/-a:Še poročilo. Sončka je več ....Laufer ni izpolnil obljube in ga celo mamljive Sončkine dobrote niso zvabile na Golado. Lahko mu je žal! :--

Khm, a o Bajsiju pa nič?
Že prav!
AVI napisal/-a:
spela* napisal/-a:AVI, ti kar piši, smo veseli. :lol:
Pa prideš tudi lahko. :wink:

(nazadnjekosembilanakRožnikusemteklasama :roll: )

Itak, da pridem, samo ne tokrat....tekla sama :?: ...ja, si bla zgleda prehitra...

Tudi jaz sem ta torek tekla ... z Razyjem. No, je pač odvisno, kdo se kdaj kje pojavi. Zadnjič sta prišli še Cormi in Irena in Jana, pa je bilo več družbe. Je bil pa Krožnik vsekakor dobra spodbuda, da sploh pretečem 10 km.
Bajsi napisal/-a:Helou!
spela* napisal/-a:Še poročilo. Sončka je več ....Laufer ni izpolnil obljube in ga celo mamljive Sončkine dobrote niso zvabile na Golado. Lahko mu je žal! :--

Khm, a o Bajsiju pa nič?
Že prav!

No, no, nkar surle.
Lepo, da ste prišli, upam, da še kdaj ponovimo. Drugič pridem pa tečt. Uživajte.
Hoj!
spela* napisal/-a:Kaj hočem reči? Aja, to, da bo tudi v četrtek vroče in da bom zato šla zelo počasi. Ni šans niti za B normo, kaj šele za normo A. ...

8) Ja, ja, ja, sedaj vem zakaj si se zgovarjala. :D Ne teče človek vsak dan poleg konja s krili. :twisted:

Lp, Jusuf
  • 1
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA