prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

Laufer napisal/-a:Bo treba začeti malo tekati, bliža se LM in forma je čisto na dnu. ...

:twisted: Včeraj si stopil še korak nižje s formo. ;) Alo, malo več resnosti prosim. :D

lp, Jusuf

p.s.: Kdo neki se oglaša.
AVI napisal/-a:Evo fantje, da vam malo pomagam, da nas boste prej ujeli.... :lol:

Razy a takole si ti kot kakšen agent 007.... :lol: :lol: :lol: ...ampak čakaj šele ko bo jubilejni K-Rožnik tega dne gospodovega 20.9.2011, ko analiza pri Maratoncu ne izostane. :D :D

Kakor koli al Golada ali K-Rožnik, še bolje pa oboje skupaj...važno je da migamo in švicamo... :lol: :lol: :lol:

Nekoč se pa tudi sam nalimam na Goladi (danes sigurno ne), da vidim kako to tam počnete... :lol:

Pa srečno Kekec! :D

Ja prišel sem kot Janez Blond (gre za fizićno ne za psihično stanje) in s seboj pripečjal še bondovo dekle, da sem imel s kom teći. Jubilejni krožnik je že v koledarju obljubim, da ne bo na isti dan jubilejne Golade (mislim kar je v moji moči) :wink: :D
Našvical sem se pa res. AVI le pridi na Golado samo če poznaš pot, ker so naši vodiči premalo hitri. Razen če ne naredimo spremljevalne štafete.
Kekec je bil moj prvi vzornik in heroj, prava faca :D
Jusuf napisal/-a:Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Danes grem menda tečt. Saj me je sram povedat kam. Ampak ne bom v tisti temi nič napisal.

8) Razy, kaj te bo sram? :D Ali te bodo nosili ali boš tekel? :P In jaz to razumem kot pripravo za doseganje norme A ali B na Goladi. :twisted:

Lp, Jusuf

Normalno, norma B je izpolnjena, za normo A bo pa treba ene 10 celzijev manj. 10 let manj namreć noče nihće odkupit.
Bajsi napisal/-a:Helou!

pegaz napisal/-a:sploh v tisti oblekici, ko izgleda ko mrežna pečenka... ohhhh :)))

Meni je bolj zgledal k't uni možakarji iz Ptičje kletke.
He, he, he,...

Jej škoda, ta film sem zamudil, ampak imam občutekm da so hujši od mrežne pečenke.
spela* napisal/-a:Še poročilo. Sončka je več ....Laufer ni izpolnil obljube in ga celo mamljive Sončkine dobrote niso zvabile na Golado. Lahko mu je žal! :--

In ne boste verjeli, videli smo leteče3ga konja! :shock:

Khm, a o Bajsiju pa nič?
Že prav!

Bajsi je bil tudi na cilju Golade in je moralno duhovno podprl tri vogale tega gibanja. Slava Bajsiju.
Četrti vogal je poskušal podpreti Laufer, a mu žal ni zneslo, tako da sta morali vskoćiti Jusofovi navijačici.
Slava tudi Letečemu kopitarju, ki je kljub vročini in menda ne najboljši formi (matr kako eni hitro tečejo že po difoltu) preletel grič imenovan Giolovec.
Helou!

spela* napisal/-a:...Za kaj več bo moral pa naslednjič tudi Golado preteči, ne pa le priti na analizo. :twisted:

Ti, Špela, ti si pa malo nevzgojena.
Kaj ti Jusuf, ali vsaj Slon, nista razložila, da NM Bajsiju ni potrebno nič storiti, da se ga omeni?!
Toliko v poduk! Je'l tako Slonu jedan? Tako je i tako treba, da bude!! I u buduče!!!

Medtem ko sem tole besno tipkal tole razburjeno sporočilce, je vsaj za silo stvar zgladil Razy; kakšna je že tvoja titula?
Helou!

spela* napisal/-a:Bajsi, kaj kaže števec? Smo ali nismo?

Še enkrat te moram (o)karat. Osnovno šolo imaš verjetno končano, kakšno srednjo tudi, faks bi tudi prav prišel!
Torej, v roke (mind the operator with my pocket) calculator pa odštevaj.

No, naj ti bo, dosti sem te že ošteval:

428 - sitnooooooooooooooooo....danes ste pa res pridni.

----
Medtem ko sem tole besno tipkal tole razburjeno sporočilce, je vsaj za silo stvar zgladil Razy; kakšna je že tvoja titula?

Senator Razy (pristojen za reševanje nesporazumov med plemstvom in plebsom pess) :? :D
Aja mogoče ne bi bilo napačno pudarit , da je naslednja Golada v četrtek ob 18:00.
Toliko, da bo tudi Creski vedel. saj res Creski, kje pa si. Tudi tebe pogrešamo, ne le Laufarja.
Evo tudi sam sem si navedeni termin rezerviral v koledarju.
raziskovalec napisal/-a:Aja mogoče ne bi bilo napačno pudarit , da je naslednja Golada v četrtek ob 18:00.

No, končno je plemstvo prevzelo tudi vsaj del odgovornosti. :roll:

(čeprav imam menda tudi jaz nek plemiški naziv, ampak vsekakor sem še daleč od senatorja ...)

Bajsi tudi pride?
(se počasi učim, da je vreden omembe v vsakem sporočilu, in se globoko opravičujem zaradi svoje nevednosti)
Pozdrav!
spela* napisal/-a:Bajsi tudi pride?

8) Torej, zornji stavek bi se pravilno glasil: Ali NM Bajsi tudi pridejo? :)
:!: Vedno je treba uporabit NM (Njegova Mastnost). Jaz osebno ga večinoma onikam. :) Ostali pa ... :D

lp, oranzni slon
Helou!

oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
spela* napisal/-a:Bajsi tudi pride?

8) Torej, zornji stavek bi se pravilno glasil: Ali NM Bajsi tudi pridejo? :)
:!: Vedno je treba uporabit NM (Njegova Mastnost). Jaz osebno ga večinoma onikam. :) Ostali pa ... :D

lp, oranzni slon

Uf, še bolj spoštljivo bi bilo: "Ali NM Bajsiju tudi pride?"
He, he, he,...

No, brez natolcevanja prosim.
Moram vas pohvaliti. Bili ste nadvse pridni, ostanite taki tudi čez konec tedna.
Jest vas sedaj zapuščam in se selim v kraje, kjer me splet ne doseže.
Se beremo zopet v ponedeljek.
Jusuf, v torek pa midva pičiva, a ne?!?

423 - sitnoooo
  • 1
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA