Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj,

čestitke vsem za odlične rezultate na TF 10-ki. Mi smo tudi branili barve TF, vendar na Dolenjskem in prav tako pobrali en kup kolajn.

Smo pa le uspeli priti tudi na TF piknik. Super je bilo.

Tukaj pa nekaj mojih FOTK s piknika.

Lep pozdrav, Matjaž
spela* napisal/-a:Po včerajašnjem triatlonu v Murski Soboti sem danes še popravila osebni rekord na 10 km. :D
Menda že petič letos. :mrgreen:

Vreme je bilo idealno za tek, družba pa tudi.

Pridna je tale naša Špelca. Pa hitra tud :D . Čestitke :clap:

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 ero
hoj in hvala vsem še v mojem imenu - super ste bili. danes sem ves dan užival v dobri družbi. hvala prostovoljkam in prostovoljcem, hvala tekačicam in tekačem, hvala pokroviteljem!

za zaključek pa še prijetna debata ob dobri hrani, pingpong, odbojka, ... to je že pravi pentatlon :)

prihodnje leto ste seveda vabljeni na 5. jubilejno TF10ko, kjer bo gotovo kakšna novost. par dobrih idej smo danes že obdelali - hvala tudi za njih!
Lepo je bilo na pikniku in škoda, da je bil tako kratek :wink: Veliko tem je ostalo neobdelanih in veliko okostnjakov nismo uspeli obrati do kosti :lol:
Pink-ponk sem videl samo na fotkah, tako smo bili zagreti za čvek.
Hvala organizatorju za trud.
Tomaž 77 napisal/-a:Hvala za res lepe fotke, Matjaž!!!! Z dolgim res delaš čudeže! :lol:

:lol: :lol: :lol: Se podpišem pod tole. Res lepi portreti. Ampak zgledamo pa malo utrujeni. Bo treba spiti kakšen čajček proti gubam :lol:

Moje fotke z veliko krajšim še pridejo...
Uporabniški avatar
 muc
Res smo se imeli super včeraj v Domžalah in zato res ogromno hvala vsem, ki ste organizirali in speljali TF 10-tko..še posebej hvala Karmen in Ero-tu! :clap:

Samega teka ne bom preveč komentiral (tud boljš je že blo :wink: ) zato pa vse pohvale in čestitke vsem za odlične rezultate, PB-je in stopničke! :clap:
Medalja in pokal je pa najlepši kar sem ji do sedaj dobil...tnx! :D

Na pikniku pa hrane in pijače v izobilju ampak kaj ko mi je pasal samo riž :? ,
drugo leto pojem za dva :--

Uživajte in komaj čakam, da se spet srečamo...TF :laola ...see ya :wink:
Po dveh letih spet tekel na TF10-ki...sicer ni šlo vse po planu, ampak vseeno zadovoljen... :),
čestitke vsem za odlične rezultate... :laola :clap: :TF) ter hvala vsem za dobro družbo...tekma odlično organizirana, tako, da Ero... :clap: :cast:, se vidimo ob letu osorej... :wink:

Lp!

p.s.: medalja je ena izmed lepših v moji zbirki... 8) :D
spela* napisal/-a:Po včerajašnjem triatlonu v Murski Soboti sem danes še popravila osebni rekord na 10 km. :D
Menda že petič letos. :mrgreen:

Vreme je bilo idealno za tek, družba pa tudi.

Špela čestitke za nov PB... :laola :clap:, razturaš letos, le tako naprej... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA