prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Slasten... sploh v tisti oblekici, ko izgleda ko mrežna pečenka... ohhhh :)))
Aha, se vidi, da sem še brez zajtrka!

8) Še dobro, da je Golada šele popoldan in Pegaz pred tem že ujame kakšen kos mesa. :roll: Sicer bi se Raziju zelo slabo godilo. :shock: :D
Lp, oranzni slon
Hoj!
spela* napisal/-a:Še poročilo. Sončka je več kot odlično izpolnila svojo obljubo, ampak ker ti tekači vsi po vrsti nekaj hujšajo, so morali Razyja pred dodatnimi kilami tik pred TF 10ko reševati plavalci. :D

8) Na tem mestu moram ostro protestirat proti očitno nepopolnemu pogledu na zadevo. :) Moja malenkost ne hujša ampak je vsak dan hujša. :D Meni je zelo žal, ker budno oko špele ni zaznalo, kako sem sam uničil dve vrsti sovraga (in s tem Razija zagotovo rešil poloma v Domžalah). :D Njam, zelo slastno je bilo. :) Sončka, HVALA!

spela* napisal/-a:Jaz sem tudi držala obljubo in tekla počasi (niti norme B nisem izpolnila, tako da sem si radler prislužila šele kasneje, po plavanju).

he, he, ...
spela* napisal/-a:In ne boste verjeli, videli smo leteče3ga konja! :shock:

8) Jaz ti verjamem. Sicer je na analizi zgledal malček ofucano, ampak je obljubil, da kolekov še ni zmanjkalo. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Ja prišel sem kot Janez Blond (gre za fizićno ne za psihično stanje) ...

:) Razy, tole bova morala pa enkrat predebatirat na levem vzponu ali pa na Rašici. ;) :D Sploh ta del o fizićnem stanju. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a: ..., 10 let manj namreć noče nihće odkupit.

8) Bodi vesel, da ne odkupujejo. :D Ni za hodit nazaj v prihodnost. :) Ob novem letu bomo leteli bolje od vseh norm. ;)

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Uf, še bolj spoštljivo bi bilo: "Ali NM Bajsiju tudi pride?"
He, he, he,...

8) NM Bajsi ne morejo iz svoje kože. :)

Bajsi napisal/-a:Jusuf, v torek pa midva pičiva, a ne?!?

Seveda. Imam zacahnano. Ob 1800 bo NM Bajsiju vredu? :)

Lp, Jusuf
Hoj,

res veliko sem se širokoustila kle po Goladi, pa še izzivala zraven, še dobr da sam Razyja. ;-) No, danes sva odtekla TF 10, moram priznati, da sem vmes na teku prav že iskala vse žive izgovore, ampak! luznla sem častno in odtekla 10 km v 49:42 minutah (Razy je tekel 47:57 minut). Tako da celo moje bahanje ni bilo tako čisto mim. :-)
Je pa tudi res, da sem vmes 3 x pila, medtem ko Razy niti enkrat in če bi to vedla, a ne, no potem bi ga pa zihr stisnla! ;-)

Lp, Sončka
PS: Jeb** knedlčki niso bili zadost, se bo treba še štruklje naučit kuhat. :-)
Sončka napisal/-a:PS: Jeb** knedlčki niso bili zadost, se bo treba še štruklje naučit kuhat. :-)

Ja, Sončka, majhna napaka pri taktiziranju, potem pa katastrofa. Ampak vse se da popraviti. :wink:
Hoj!
spela* napisal/-a:Individualno treningi? :shock:

8) Ne, spela*. To spada pod pshihološko pripravo na Golado. (kvihatnjeskrigliinflauže PRESS) :) V četrtek na analizi sledijo podrobnosti. ;) V kolikor seveda dosežemo normo A ali B. :twisted:

Lp, Jusuf
Pozdrav!
Sončka napisal/-a:PS: Jeb** knedlčki niso bili zadost, se bo treba še štruklje naučit kuhat. :-)

Smo že večkrat na analizi ugotavljali, da ste nekateri naravni talenti, ostali moramo pa resno garat za kakšen rezultat. :D
S štruklji je pa tako, da jih nekateri uporabljajo za izbolšanje rezultata ter jih jedo pred tekom. Še posebej na dolge proge. :) Torej previdno, da ti dedec čisto ne podivja. 8)

Lp, oranzni slon
p.s.: Čestitam za lep rezultat na desetki.
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Slasten... sploh v tisti oblekici, ko izgleda ko mrežna pečenka... ohhhh :)))
Aha, se vidi, da sem še brez zajtrka!

8) Še dobro, da je Golada šele popoldan in Pegaz pred tem že ujame kakšen kos mesa. :roll: Sicer bi se Raziju zelo slabo godilo. :shock: :D
Lp, oranzni slon

Od kdaj pa konji jedo meso? :shock:
Jusuf napisal/-a:Meni je zelo žal, ker budno oko špele ni zaznalo, kako sem sam uničil dve vrsti sovraga (in s tem Razija zagotovo rešil poloma v Domžalah). :D Njam, zelo slastno je bilo. :) Sončka, HVALA!

Dva ubita sovraga sta bila čisto premalo glede na njihovo količino. :lol:
Vsekakor pa bolje kot nič. Bo treba začeti trenirati za trojke. :twisted:
Z velikim zanimanjem in se vecjim spotovanjem gledam tole pisateljsko dirko na tekaskem forumu. Koliko slavnih piscev in življenskih modrosti na enem mestu ze od leta 2006 naprej!!! Kaksna volja in zagnanost... Cloveka ima da bi kar takoj stekel na Golado... in potem vse to opisal da najmanj 30 straneh... Ena sama oda radosti...
Ja prejsnji teden mi ni bil naklonjen in ta cetrtek bi tudi znal biti problematicen ampak jutrijsni jubilejni torek me pa zanima... Vem da je bolj namenjen prvoborcem ampak ce bi bila volja vzeti s seboj se kakega zelenca bi bil ta zelo hvalezen...
  • 1
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA