Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Obivankenobi napisal/-a:Po dveh letih spet tekel na TF10-ki...sicer ni šlo vse po planu, ampak vseeno zadovoljen... :),

Bla bla .... končno si odtekel pošteno odmerjenih 10 km :-- :rol:
Res je bilo lepo, tek je šel kot po maslu, meni se zdi, da kar vsem po vrsti, saj je bilo vreme idelano. Smo pa ugotavljali, da je pravzaprav dobra/slaba volja odvisna od časa, ki si ga prijavil, kajti, če si prijavil daljši čas, si bil zadovoljen in če si prijavil krajši čas, si bi nesrečen. Tako preprosto je to. :-) Pa seveda od kilaže: če si uspel shujšat kakšno kilo, je šlo hitreje in če ne, je šlo počasneje. ;-) Trening je pravzaprav postranskega pomena. Vsekakor pomaga, če se enkrat pred tekmo pojaviš na Goladi (tudi če ne tečeš, je ok). :-)
Lepa tekma, super hrana, enkratna družba. Sončka
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Po dveh letih spet tekel na TF10-ki...sicer ni šlo vse po planu, ampak vseeno zadovoljen... :),

Bla bla .... končno si odtekel pošteno odmerjenih 10 km :-- :rol:

Imaš prav Kovit...odtekel sem jih... :laola 8) :D
prijetno tekaško-uživaško-kulinarično se je zgodilo.
obilo ponovno videnih, nekaterih nedočakanih, tudi na novo spoznanih :D
tekaško zelo stabilno ( precej natančno glede na napoved ), analitično umirjeno :lol: , peskovniške aktivnosti v domeni mladine 8)
ker nam ni bilo hudega pričakujemo ponovitve ......
letos sm bil prvic na TF10ka in super je blo ,sploh vreme ki je bilo idealno za podiranje rekordov ,sam sem ga izboljsal :laola
cestitam vsem ,ki so tekli in tistim ki so navijali :clap:
piknik super smo se napapcal naigral odbojko skratka super
in seveda cestitam tudi za karmen in ero za tako dobro organizacijo :laola
skratka mejte se :D :D
Po dolgem času spet ena krajša ravninska tekma (pa še na tartanu). Oz test pripravljenosti za letošnjo jesen + tempo tek, vse v enem. :)

Tek mi je uspel nad vsemi pričakovanji. V 1/2 10ke sem se nekaj časa sem držal Venclja, nato Daneje, za tem Borisa... v 2/2 sem jo pa usekal naprej! :P
Čas skoraj 2 min boljši od lani. To je to, za moje trenutno stanje! :D
Še bl je pa fajn da so nekateri ki so me lani prehiteli za krog letos zaostali za krog! :P

Sicer pa ponovno super organizacija, družba... in vreme! :D
Hvala organizatorjem za super izvedeno tekaško prireditev in piknik! Res nam ni ničesar manjkal! :D

Pa čestitke vsem za dober tek! ;)
Najlepša hvala vsem tekačicam in tekačem ter seveda vsem ostalim, ki ste zopet prispevali en lep delež v "fundacijo! Never Give Up. Nabralo se je za 160 eurov, kateri bodo namenjeni punčki Amadei (seveda skupaj z še kakšno akcijo).

Hvala tudi TF organizatorjem, ki nas tudi letos niso pustili na cedilu. Zlati ste!!!

Lep sončen dan vsem skupaj

Žabc
Ni kaj dodati prejšnjim komentarjem. Na ta tek se bom vračal, dokler bo organiziran in dokler me bodo noge nesle.

Sicer pa so že stari, modri enkrat rekli, da slika pove več kot tisoč besed...

Na tem linku lahko najdete svoje FOTKE S TEKA.

P.S. Kameradi iz druge skupine, izvinjitje, ker vas ni prav veliko na fotkah,
tekel sem z vami...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA