prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bajsi napisal/-a:Žal, topogledno taka hitrost objavljanja prispevkov ni mogoča niti z literarno drisko.

No, no ... eni so sposobni tudi v času ministrovanja in predsedovanja EU napisati kakšno knjigo ali dve. In potem da mi ne bi zmogli teh 30 strani?
Helou!
Danes znava biti z Jusufom (ali upam, da s Slonom) premočena do kože.
In, ker NM Bajsi ne zna iz svoje kože, bo pač moker.
Ampak, to ne moti velikih prdežev,...ekhm duhov.
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Kaj to, ledene kocke?!

Oni NM Bajsi se lahko zajebavajo iz nas plebejcev. :) Ampak se bojim, da se bo creski delal norca iz naju na vrhu EgoMetra, ko bova navijala jezik na boben in hlastala za atomi kisika. :D

Lp, Jusuf
Helou!

Jusuf napisal/-a:Hoj!

Oni NM Bajsi se lahko zajebavajo iz nas plebejcev. :) Ampak se bojim, da se bo creski delal norca iz naju na vrhu EgoMetra, ko bova navijala jezik na boben in hlastala za atomi kisika. :D

Lp, Jusuf

Sej, jest se iz nikogar ne delam norca. Sam dobro se sliši...ledene kocke....
He, he, he,...
Bajsi napisal/-a:Helou!

Jusuf napisal/-a:Hoj!

Lp, Jusuf

Sej, jest se iz nikogar ne delam norca. Sam dobro se sliši...ledene kocke....
He, he, he,...

Malo me skrbi četrtkova Golada, saj gredo Nm Bajsi že danes tečt, to pa je za tako visoko gospodo pomojem preveč za v enem tednu. :-) Ampak mislim, da bo četrtkovo Golado reševal prav plebejec Jusuf ali Oranžni slon, pa Špela, pa mogoče moja malenkost (noge so čist še uboge od nedelje). Pa še kdo, mogoče.
spela* napisal/-a:
Sončka v temi o TF 10ki napisal/-a:Vsekakor pomaga, če se enkrat pred tekmo pojaviš na Goladi (tudi če ne tečeš, je ok). :-)

TO je dober PR! TO manjka naši vladi! TO rabi Golada! :clap:

Tole je pa težka žaljitev. ;-) Med mano in vlado je bistvena razlika, jaz celo naredim včasih to, kar rečem. :-) Očitno bom morala ta teden prit tečt.
Ej, Spela, a ne bi ti malo vzela kalkuljator v roke pa malo preračunala cifro, a?!
Aja, ne gre.
Ja prou, no.

Evo:

394 - sitnoooo

Ne upam se vpletati v področje, za katerega so zadolženi NM Bajsi. :oops:

Še vedno čakam, da vodstvo sporoči uro. :twisted:
Helou!

spela* napisal/-a:
Ej, Spela, a ne bi ti malo vzela kalkuljator v roke pa malo preračunala cifro, a?!
Aja, ne gre.
Ja prou, no.

Evo:

394 - sitnoooo

Ne upam se vpletati v področje, za katerega so zadolženi NM Bajsi. :oops:

Še vedno čakam, da vodstvo sporoči uro. :twisted:

Ne pošiljaj izgovorov na pasjih repih.

Kakšno uro?! Sejko, Kavsijo, Roleks,...?! A ni dogovorjeno ob 18.00 kot ponavadi?
Ali s(m)o se tebi prilagajali?!
Če bi se radi prilagajali, se prilagajajte meni in začnemo 18.45!!
Creski se cuti dolzega sporociti, da ne bo nikogar nikamor preganjal, se najmanj pa po tako nevarnem odseku proge, kot je Egometer. Do sedaj se je namrec trudil po svojih najboljsih moceh slediti ostalim in ce je kdaj koga prehitel za par metrov je bilo to zgolj zaradi izgube koordinacije in koncentracije. Vcasih tudi zaradi znoja v oceh. Poleg tega je letos zavil v veteranske vode in mora temu ustrezno zmanjsati svoj najvisji se dovoljeni srcni utrip. Ampak se je pa dobro bralo tisto :D :D :D , hvala Jusuf
  • 1
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA