Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zajc - legenda, bravo za intervju!! :clap:

spela* napisal/-a:V prebiranju tega intervjuja sem pa prav uživala. Zraven sem si prav predstavljala zajca, kako pripoveduje o tem- Kot da je to, da prideš in zmagaš, nekaj čisto običajnega - povedano mimogrede. :D
Skromen, kot vedno. Preveč skromen glede na svoje rezultate. A takega imamo radi. :D

Tud jst se podpišem pod tole!:)

ROSI64 napisal/-a:To je že zgodovina, :lol: ta mesec je že dosegel 4 mestno število :shock: :shock:

Ufff... jst jih tok še z avtom komej nardim! :lol:

Ni kej, Boris je na dobri poti da uresniči svoj cilj (katerega je pred kratkim razkril na valu 202)! :laola
Pa dej no, kje si se videl da kdo vstaja ob 3:33 pa gre laufat. Ne recem ob kaki normalni uri, recimo 4:00. To ze ampak 3:33 ?? ;)
Lepo je prebirat takšne pohvale o človeku, ki ga osebno poznaš. Res smo lahko veseli, da smo bili zraven, ko je iz zajčka ratal pravi zajec :lol:
Občudovanja vredni rezultati. :clap: Bravo Boris :clap:
...in ob vsem tem ima vedno ko se srečava (srečamo) na PST-ju, čas, da ti udari dlan ob dlan, se ti nasmeje, te pozdravi, reče lepo besedo...''fakin prajsles'' te je poznati Boris!!!

LP
Matjaž
e, moj Zekane, svaka ti čast ! (nekaj takega bi prijavil runner :D )

če je nekdo v čem res dober, vedno vse skupaj izgleda tako enostavno.
mi pa tolk kompliciramo za veliko manjše dosežke; pa prehrana, pa oprema, pa poškodbe, intervali, fartleki, ni da ni.
nekateri pa vstanejo in odlaufajo svoje. in to kako! ehhh...

:cast1:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA