natasa napisal/-a:pinkfloyd napisal/-a:Jaz pa tokrat že prvič zaporedoma iz Celja v Logarsko
Kak bo šlo se mi niti sanja ne ampak v tistih 12 urah se bom pa že priplazil do tistega golaža tam, pivo bo pa ob mojem prihodu verjetno že toplo
Ima kdo kako idejo, kak spremljevalci spravijo svoje koli iz Logarske nazaj do Celja. A gre na tisti avtobus, ki te pelje nazaj ali se moraš nekako sam znajti?
Veliko makaronov želim, v soboto sredi noči se pa vidimo 
Prvega ne pozabiš nikoli
.
Za prevoz nazaj v Celje je poskrbljeno z avtobusom....mislim, da peljeta dva, eden okoli 16:30, drugi pa okoli 18-19 ure.....

Ko sem šel prvič na 75 sem pustu avto v Celju,odlaufal brez suporta,avtobus za nazaj mi je ušel in sem jo kar peške krenu nazaj. Na srečo mi je na vhodu v Logarsko na dvignjen palec končno eden ustavu. Sicer je imel na sprednjem sedežu psa,ampak sem mu bil hvaležen, da sem se na zadnjem lahk odšlepal do Celja.
Kar se pa tiče prelepega vhoda v dolino-res je prelep in vsakič ga komaj čakam,ampak tam nekje mi potem jermen pade dol in so mi zadnji koraki nekak odveč,posebno ko se spomnim kje je bil včasih cilj.
No če ne drugje se vidmo na štartu al pa v gužvi pred WC

,upam, da bo letos hotel odprt.