Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

lenči napisal/-a:Trasa je lepo pokošena in pripravljena na tekače :clap:

Lenči, se pravi da je kot dvopasovnica :?:

Zame bi bilo še bolj prijetno, če bi tekali po krajih, kjer "še ni hodila človška noga" :lol:
Sicer pa ni pomembno, sonce, dež, zmrzal, karkoli naj že bo. Poskušal bom uživati v svetlikajočih kapljicah rose, ki jih obsije jutranje sonce (dokler se bo to dalo).
Radolca napisal/-a:
lenči napisal/-a:Trasa je lepo pokošena in pripravljena na tekače :clap:

Lenči, se pravi da je kot dvopasovnica :?:

Ha, ha, ja, na levi in na desni 1 m pokošeno, za nas tam zadaj boste pa ta hitri opravili še preostalo delo :lol: in bomo imeli kot vedno avtocesto :clap:

Hm, tistih poti, kjer človeška noga ni stopila, pa ni blizu trase :wink:
predusem prvi del do Polzele, ko se gre ob Savinji in je veliko kozjih stezic ter veliko rose je zajeban, če se ti superge premočijo....to se je lani meni zgodilo in sem prve superge že v Polzeli menjaval.....
raf napisal/-a:predusem prvi del do Polzele, ko se gre ob Savinji in je veliko kozjih stezic ter veliko rose je zajeban, če se ti superge premočijo....to se je lani meni zgodilo in sem prve superge že v Polzeli menjaval.....

Letos je na frišno pokošena trava :D !
Evo, pridem na 75km. Še en ''Rookie'', pa da vidimo kako bo. :-- :--

Kako teči na svojem prvem ultramaratonu? Nimam pojma, jaz bom samo tekel in tekel, enkrat bo že cilj, upam... Pričakovanja? Videti cilj!

Drugače pa ja, vsak nasvet je dobrodošel...
Se vidimo :D :D :D

Lp Gašper
Potem ko sem leta 2007 odtekel od Ljubnega in 2009 iz Mozirja sem se odločil da grem letos iz Celja. Tudi jaz bom tekel dokler ne bo cilja, če prej ne omagam.

Pa dober tek, če ste ravno pri makaronih, jutri se pa vidimo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA