prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:
creski napisal/-a:Creski javlje, da se je naucil citirat tuje poste. Ampak to ste najbrz ze opazili...

Bravo! :clap:
Zdaj veš, kaj je tvoja naloga ...

Najbrz tole, a ne? Ej Jusuf me zanima Golourh tam enkrat naslednji teden. Ce ti prinesem svez sopek pokljuskih smrek gremo?
raziskovalec napisal/-a:Skrajno nefer pa je tečt in nič pisat. :D :lol:

Bolj natančno napisano to velja za tek na Goladi, nikakor pa ne za tek na Krožniku. Se opravičujem sebi in drugim pozornim bralcem.
Helou!

raziskovalec napisal/-a:

Bolj natančno napisano to velja za tek na Goladi, nikakor pa ne za tek na Krožniku. Se opravičujem sebi in drugim pozornim bralcem.

Uf, taktika ti je opasna!
raziskovalec napisal/-a:

Če bi mi tako zavzeto, kot pišemo, tudi tekli ... Kenijcem ne bi pomagale nobene višinske priprave, vsakodnevni posebni dvakratni treningi in noben legalen ali nelegalen doping. :lol:
Gledam v nebo že celo popoldne in upam, da se bo ... ulilo. :-)
Tolk o moji resnični vnemi.
Mal je sicer še upanja, samo mislim, da bom kar morala prit. Pa sej potem ko začneš, je prav fajn. Sončka
Hoj!
creski napisal/-a:Najbrz tole, a ne? Ej Jusuf me zanima Golourh tam enkrat naslednji teden. Ce ti prinesem svez sopek pokljuskih smrek gremo?

8) Ajoj, kako si vedel na kaj sem čisto mehak? :D Šopek smrek. ;) In to s Pokljuke. :) Kaj je lahko lepše? :roll: Imam sicer manjši problem, da bom verjetno naslednji teden dopustoval. :shock: Se beremo in dogovorimo. :D

Lp, Jusuf
Sončka napisal/-a:Gledam v nebo že celo popoldne in upam, da se bo ... ulilo. :-)
Tolk o moji resnični vnemi.
Mal je sicer še upanja, samo mislim, da bom kar morala prit. Pa sej potem ko začneš, je prav fajn. Sončka

Bom uporabila Razyjevo taktiko. :-) V glavnem: bala sem se za kolena, pa niso nič bolela. V hrib sem sicer sopihala kot kakšen nilski konj, a če pogledam v celoti, mi je kar šlo. Očitno je tekaška vnema premo sorazmerna s pretečenimi kilometri. Tako da naslednjič, tudi če bo snežni vihar, jaz bom na štartu Golade ( :roll: spet sama sebi mečem pesek v oči in napovedujem tako nepredvidljive stvari, kot kje in kaj bom počela naslednji teden :-))
Sončka
  • 1
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA