Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Sem razmišljal, kam bi dal...vabilo oz. prejšnje obveščanje je bilo kar v temi aktivni atletski veterani,polmaraton (odprtega tipa)ima svojo temo...ja nič, za tridnevno dogajanje v Domžalah je pa že vredno odpreti svojo...
Danes je bil prvi tekmovalni dan (popoldne), jutri cel dan, v nedeljo pa dopoldne. Balkanske igre so menda prvič organizirane v Sloveniji.
Kratko poročilohttp://vencelj-sportnik.blogspot.com/2011/09/bavi-1-dan.html
Hi, hi, hi, ho, ho, ho, hu. hu. hu. ma jast se pa moram mus, še prej ko grem v šukico sanjat o prejeti zlati medalji, pohvalit, da sem danes zmagala v hitri hoji na 5 km, napravla nov DR v kat.W45( ker ga do zdaj še ni bilo :oops: ) in popravla kar 13 let star balkanski rekord, ki pa bo veljal ( skoraj 100posto) le do drugih balkanskih iger, ko bo v mojo kategorijo prišla danes najhitrejša Grkinja.
Mi je kar laufala , ta moja hoja, saj sem prišla od vseh hodačic tretja skozi cilj, kar pa je zame,... ah , kaj čem pravt, super, nje?
Zgleda, da mi teh mojih podvigov noče nobena Slovenka pokvarit, ker sem , na žalost, še vedno sama, samcata. Pa bi sigurno mojo brzino že prva babnca, ki se drugače ukvarja szi tekom, in ki bi prišla na tekmo v hitri hoji, prešišala sto na uro.
No, ja, saj meni pa tudi paše.... Kako paše...

Bravo za odlično organizacijo :laola :laola
Tudi jaz sem bila danes v Domžalah in tekla polmaraton. Moram pohvaliti organizatorje, pa tudi vse tekače in tekačice, kajti glede na to vročino nam je šlo zelo dobro. :clap:

Sama sem včerajšnjo tekaško pavzo morda malo nespametno izkoristila za 5-kilometrski plavalni maraton v Poreču. :shock: Po katerem me je danes bolelo vse. Tako da sem se danes zjutraj zaradi tega in zaradi vremenske napovedi, ki je – tokrat žal čisto pravilno – napovedala vroč dan, pred startom spraševala, kaj je bilo tega meni treba. :?

Sodelavca, s katerim smo se v Domžale pripeljali skupaj, sem spustila naprej, sama sem začela teči v tempu približno 5 min/km. Seveda je tempo kasneje nekoliko padel, toda glede na utrujenost po plavanju, predvsem pa glede na vročino (ki jo jaz pri teku res težko prenašam), sem bila presenečena, da sem imela probleme šele kake zadnje 3 km. Očitno se teki po PST vendarle nekje poznajo. :D

Z rezultatom malo pod 1:53 sem zadovoljna – v teh razmerah kaj več ne bi mogla. Ob tem moram pohvaliti številne navijače (res hvala, super ste bili :laola ) in pa to, da je bilo poskrbljeno za dodatne okrepčevalnice. Skratka, na koncu sem bila vesela, da sem prišla. :D

Še enkrat čestitke vsem, ki ste danes prišli, nekateri celo postavili osebne rekorde. :clap: , pa hvala organizatorjem in navijačem!
Ah, jej , res hvala vsem za čestitke.

Ma , oštja, saj sem vam nisem zapisala, da sem bla sama, kej me tolk hvaliste, saj še niti do svojga MSU nisem pršla, k se zdej tolk okoli njega dajejo...
Je pa vseglih rejs, da vseglih tudi tu paše..... tudi če ni MSU-ja, sploh pa pri meni, ker nikoli in nikdar nobene ure szi sabo ne jemljem in grem vedno, kolkor mi pač znese... en dan mal več, en dan mal manj, kolikor mi pač tisti dan leži :laola :laola :laola
In to je to! Ker, če bom šla danes 1 sekundo bolj hitro kot jutri pri istem Msu, kaj naj se tolčem po glavi, kje sem jo izgubila, tisto sekundo? Ma, ne hvala, res ne... bom šla po svoje naprej, tako kot do zdaj....Na koncu vprašam, kolk je šlo, pomislim in rečem, bravo, Čuferca, spet ti je ratalo! Pa karkoli že je to...In to je to!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA