Lepo je tole brati, za kar bi kar vsem po vrsti čestital pri pisanju

svojih zgodbic, ki govorijo vsaka zase svoje lepote in malo težje trenutke pričarajo.

Iz vsake pripovedi se kaj najde kot da bi sam to občutil
Zahvalil bi se vsem soudeleženim na vseh točkah, ki so nam pomagali prečkati ceste, se okrepčati, spodbujati tam ob kraju ceste............. vse tja do cilja.
Čestitke organizatorjem

, Odon ti si

kar za na pir povabt.
Posebej se zahvaljujem tudi supportu na beciklnu Janezu

, ki me kar redno spremlja na takih posegih, pa tudi bolšima polovicama Bernardi in Mojci za potrpežljivost čez dan pa pol ko se mal podahne še na koncu.
Pot je bila kot že vsa leta ponovno lepo zrihtana, težavna je bila predvsem kvaliteta številk....mi je kar dol visela scajtoma, pol pa sekunde gredo za nazaj vzdignt jo..

cajt pa kar šiba.
V glavnem sem imel eno lepo drušno

tko nekje 30 - 40 km med dvema puncama sem v glavnem tekel pa mal angleščino obnavljal, poleg debate z Tomažem, Zdravkotom, pa Loneyem pa še ostalimi

fanti in dekleti. Pol je pa Peggy naprej speljala, sovaščanka Polona pa mal odzad ostala, je pa Janez mal med nama fijakal, da je hidracija bila kolkr tolk zadoščena

pa še mal je prtisnt mogu, da mu ni blo preveč dolgčas. Radolca je res mal prehitro štartov, pa j pol po svoje zaključil

......k pa nč ne posluša kva mu tadražja reče

Men se to ne more zgodit

mam Janeza..............vsaj do zdaj še ne.....

Fajn se mi je zdelo, da me je oče fotograf sovaščana Jana stalno spremljal skupaj z ženo vmes pa mi dejal, da se mi fant NEVARNO bliža

kar mi je privleklo smeh na lice, saj vem da ga je nekaj peta spodujala z bolečino

, pa se je potrudil ji ustreči cilj in biti pred menoj.
Ker je jasno sončno vreme še toplo žgalo za po vrhu so se seveda pojavljale težave pa bolečine pa hidracija

, ampak sva z Janezom z lahkoto odpravljala pri meni in pa z ostalimi sotrpečimi, ki so potrebovali kakšen ICE POWER da so si mal tačke pomazali, kaki gel MAXIMUMov je bil pri roki, pa smo ga ponudla.....

po pogovoru.......sej se je kar obrestval tole

sem umes še pivce dobu z organizacijskega moža se je z nasmeškom podalo meni pa tud MOTB (po moje j to motorizirana Bernarda bla) z vojske si ga je poplaknila, da malo razbremeni glavo, sej je B vitamin baje dobr za lase
Tko z nekaj bolečimi koleni se po času nekako bližava koncu mal spodbujava te, ki jih dohitiva kakor tiste, ki me dohitevajo
Tam nekje proti 4 km, mal u klanc je blo, pa gledam

vidim enga k s palico giblje sem ter tja, pa mal prot sredini ceste pa do bankine je bil prisoten

, pri vsem tem pa največja zanimivost, da je ta fant

tekel, ker sam nisem mogel tako na hitro do njega

sem mu z besedami malce olajševal tek.
Končno ga dohitim

in glej ga, ta ga pa vandra tja od Luč že večkrat sva se srečala memgrede te leta

sam se odpravi na tako pot.
Zdaj si pa zamislimo

bi lahko v miže tekli po cesti, poti, med vozečimi objekti

zna bit zapleteno za nas

k vse vidmo, tako da, spoštovanje

VANDROVCU, ki se takole podajaš na pot Logarsko in še kod...

Poznam kar nekaj takihle fantov, ki hodijo v naši okolici
Sva potem kar skupaj jo udarila do cilja, saj se mi je zdelo prav, da ga povprašam, če želi pomoč, ki je prav gotovo prov prišla, ker je bila cesta kar precej nabita z nazaj vozečimi vozili

pa še na cajtu se mu je morebiti kaj poznalo

pa tudi najin ritem tekanja je bil usklajen
Medtem sem mu tudi obljubil, da ga naslednje leto spremljam celo pot, saj je že nekaj časa minilo od takrat, ko jo je predelal

Računam, da se bo to uresničilo

, bova pa še kakšno dorekla v tem letu vmes
Na cilju še mal pofotografirat, pa strečing , hidracija s hmeljem pa vojaški TUŠ mobil je prijetno naredil,

ogled razglasitve mal debate z znanimi pol pa proti domu, seveda tudi spodbujanje

zadnjih z najdaljše poti vmes
Na koncu se moram zahvaliti

tudi

Slovenski vojski

predvsem
71.POVLOGB iz Kranja,

da so mi omogočili ta dan za tek, ker sem bil ravno ta vikend tudi v vojašnici Kranj na rednem usposabljanju vojaških pogodbenikov rezervistov.
V čast mi je bilo, da mi je čestital tudi namestnik poveljnika vojašnice

, to pač ni kar tako. Po prehranjevalnih užitkih pri Grofu sem se pa zvečer spet vrnil nazaj v vojašnico, kjer smo v nedeljo pri fizkulturi že malo pretekli

mal na trdo ampak je šlo

.
Tole sem je letos dogajal
Pozdrav vsem