prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sončka napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Kiros bravo. še nekaj prispevkov. Vidim, da iščete rešitve tudi izven korena GOLAD_ na katerega sem se sam omejil. To je prava politika, saj bo naš slovar še razširila.

Vi se kar lingvistično igrajte, samo da ne bomo na koncu vsi samo še goli, primer: v cilj je končno pritekla gola Sončka.

Po moje bi se obisk Golade za nekajkrat povečal ...
Helou!

raziskovalec napisal/-a:Fotrov tek je menda 29.9.2011. Predlagam, da se pogovorimo o datumu velikega Goladnega žura 22.9.2011 ali rezervni termin 6.10. 2011.

Močno protestiram okoli rezervnega termina.
Prvih 10 dni oktobra je NM Bajsi na zasluženem dopustu. In, NM Bajsi ne želi izostati od tega veselega dogodka.
Helou!
Tokrat ste me tako prehiteli po desni s svojimi literarno znastvenolingvističnimi prispevki, da sem ostal brez daha.
Sploh ne vem kaj naj napišem.
Hja, naj bo vsah cifra (ki je vztrajno manjša, manjša, manjša,..)

287 - sitnoooo
Bajsi napisal/-a:Helou!

raziskovalec napisal/-a:Fotrov tek je menda 29.9.2011. Predlagam, da se pogovorimo o datumu velikega Goladnega žura 22.9.2011 ali rezervni termin 6.10. 2011.

Močno protestiram okoli rezervnega termina.
Prvih 10 dni oktobra je NM Bajsi na zasluženem dopustu. In, NM Bajsi ne želi izostati od tega veselega dogodka.

Mislim, da če se dogovorimo za osnovni termin, problem odpade. Sicer se bomo pa še uskladili. Vsekakor bomo delali na tem, da nas bo čimveč, NM pa zasluži tudi eno častno mesto pri mizi.
spela* napisal/-a:Danes bom menda nastopala v vlogi Golobondke.
Lepo počasi v zadnjih vrstah, da bo vse pod kontrolo.

Mislim, da boš v prvih vrstah, boš že videla zakaj (glej da ne nasedež hitri moški družbi in odviješ na dolgo progo, tam divjajo kot norci, začnejo počasi 4:30, potem tečejo normalno 4:00 in potem še malo pospešijo.)
Danes se mi vendarle ni dalo teči, vsaj ne s startom že ob 17.30. Takrat smo se inkognito gibali po Rožniku, vendar na konkurenco nismo naleteli, tudi pasji nos ni pomagal. Kasneje sem šla preizkusit nove copate na stadion - 2 km tako imenovanega "bosega" teka.
Jaz pa počasi zmanjšujem kilometrino in se pripravljam na sladko zimsko spanje. :-) Čeprav sem si letos rekla, da čisto spala ne bom, saj je s kolenom vse ok. Vsekakor ni da bi človek pretiraval. Še vedno pridno hujšam, na Golado pa tudi pridem.
raziskovalec napisal/-a:Aja, še to naslednja Golada je zopet v četrtek ob 18:00.

Predlog: potem ko ob 19.00 pritečemo na cilj in potem ko popijemo nekaj goladonika, bi šli (v skrajnem primeru bo pač to ednina ali pa niti to ne, če se mi ne bo dalo) še malo na stadion narediti nekaj intervalov.
(Danes mi planirani trening dolgega teka sploh ni uspel in je treba nekje nadoknaditi ...)
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Ne upam se vpletati v področje, za katerega so zadolženi NM Bajsi. :oops:

;) In prav je tako. :) Naj tudi pod/nad vojvoda in ostali malo garajo. :twisted:

Lp, Jusuf

Ja pa res. Plemstvo naj malo premakne svojo ri* in se malo pomuja za svoje položaje!

Ta četrtek je v planu.
Ostalo vam napišem, ko se prebijem skozi 10 strani [s]nalagancije[/s] modrijanjenja.
Sončka napisal/-a:
pegaz napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Torej, v roke (mind the operator with my pocket) calculator pa odštevaj.

I am adding... and subtracting... multiplying... and dividing!
:clap: :)

hehe, mogoče tudi enačba s 3 neznankami, integrali ... (pol pa tud že men zmanjka :-))

Bajsi je imel v mislih Kraftwerkov Pocket calculator :)
raziskovalec napisal/-a:Aja, še to naslednja Golada je zopet v četrtek ob 18:00. če se ne bomo zmenili drugače. Letečega ni, Jusuf gre brate reševat, tako, da moram prevzeti težko breme koordinacije tega veledogodka. (ko zagusti, vsi popihajo press)

Pardon, Leteči je in bo!
(DanebopomotePRESS)
  • 1
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA