prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Po dolgem času lahko rečemo da je torkov tek druženje. Devet tekačev in tekačica smo v pogovornem tempom opravili s tekom.Danes se nam je pridružil tudi uspešen Kamniški duatlonec Andrej Medved.... se srečamo naslednji torek...LP Tekač 007.
Danes smo se družili ampak bolj na hitro saj je padel rekord proge čas 58,50 ...dosegel ga je nihče drug kot znani gorski tekač Sebo Zarnik. Druženju se je pridružil še znani Kamniški kolesar Jure Kukovič, letos drugi na Vršiču. Tudi število tekačev na druženju se povečuje današnja št. je 14 ,kar pa ni rekord...se dobimo v ...torek...LP Tekač 007
Ja, torkova runda je bila res pestra in izjemno hitra. Sem zelo vesel, da hodijo tekači ranga Zarnik, Medved, Milič......... prav tako pa tudi tisti počasnejši, saj tako vsak najde sebi primerno skupino. Ni se pa potebno ustrašiti, tisit najhitrejši imajo čas od 1ure pa tja do 1 ure in 5-6 min, so pa tudi tekači s časom 1:25, tako, da kar pogumno. :wink:
Po dolgem času primerna temperatura za tekaško rundo. Zbralo se nas je deset, dobili smo novinca Cilenšek Robija,ki začel stekom letos in je že zmogel vse te klančke. Danes sta dirkala samo dva in Denisu je uspel tek pod eno uro...59,31 za njim pa Alpner 1:06,00, ostali pa cca 1:13,00...LP Tekac 007.
Ponovno se nas je "družilo" :twisted: cca 10-12 tekačev in ena tekačica, Bojkov in Bojči sta odtekla pol ure pred nami, se vidi, da se približuje LJ maraton, Kveder in Apner od hudiča :lol:

Naslednjič in vse nadaljne runde štart ob 17 uri
Še enkrat vas obveščam da se Kamniška tekaška druženja v OKTOBRU pričnejo ob 17,00. Skrajšanje dneva in dalše noči naredijo svoje.... po Lj. MARATONU in ko se premakne ura se bomo dogovorili za nov čas štarta...LP Tekač 007.
Morda mi znese. Kljub temu, da sem domačin, sem se nazadnje zgubil (na koncu zašel) in ven prišel na koncu KIK-a. Se vidi, da sem bil pri tabornikih in nimam pojma o orietaciji. :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA