Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Scooby
Lep pozdrav vsem.

Mislim, da je tole moj prvi post na tem forumu. :D

Danes na sporedu intervali na tekaču: 2 km WU (12 km/h) / 3x 1600/800 (16/12 km/h)

Skupaj 9.2 km, 39:34 min, povprečje 4:18 min/km
Uporabniški avatar
 vencelj
Scooby napisal/-a:Lep pozdrav vsem.

Mislim, da je tole moj prvi post na tem forumu. :D

Danes na sporedu intervali na tekaču: 2 km WU (12 km/h) / 3x 1600/800 (16/12 km/h)

Skupaj 9.2 km, 39:34 min, povprečje 4:18 min/km

Pozdrav na forumu!
Post...prvi, če odštejemo crossmax...
Intervali na tekaču???

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Scooby
Aja...zaradi tega... :oops:

Če se le da, tečem v naravi...ampak ker imam 3-4x na teden tudi trening z utežmi, naredim dostikrat zaradi pomanjkanja časa tekaški trening kar takoj po utežeh.
Uporabniški avatar
 vencelj
Moj današnji: ko sva se s sodelavcem vračala z Ljubljane (nekoga sva razveselila z novo kuhinjo), me je v Podlubniku vrgel ven in sem moral peš v Dolenjo vas. Relacija: Podlubnik- Križna gora- Lavtarski vrh- Sp. Luša- Ševlje- Dolenja vas. Iskal sem neke povezave, pa sem nekajkrat zašel v robidovje, da sem se moral vračati in se odločati za drugo varianto. Če bi šel po cesti, bi bilo 10 ravninskih km, tako pa... :?: Ampak je blo vseen fajn in to šteje :!:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Radolca
včeraj popoldne čisto po naklučju 6,5 km s tempom okoli 7 min/km, danes zjutraj ob 4:20 pa novih šest in pol s tempom 6:15. Iz ure v uro sem hitrejši :rol:
potrbujem počitek po teku "skoraj" v Logarsko dolino :D
Uporabniški avatar
 Scooby
Uživaških 7.4 km v poznopopoldanskem soncu s povprečnim tempom 5:09.

Ker sem včeraj nekje na forumu zasledil debato o kadenci, sem za hec med tekom 3 krat štel korake. Vsakič je bilo nekje med 170 in 180. Ker sem začetnik, me zanima če je to primerno za tak tempo?
Uporabniški avatar
 vencelj
Scooby...ne vem. Že dolgo tečem, korakov pa res nisem še nikoli štel. Bom jutri oz. naslednjič, ko bom tekel. Če se bom le spomnil, zares. Za hec...
Zaenkrat ne morem še komentirat, brskanje po netu pa ni dalo zadovoljivih odgovorov.

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Pina
No včeraj smo kr faj tekli, ker že en čas nisem mela takšnga mačka :). Kok že pravi Karno, če ne boli, potem delaš nekaj narobe :).

Pot: PST-Rožnik-asfalt do doma :) skupaj 13km v zelo zmernem teku. Mogu bi bit Long Run se pravi po ravnem, ampak imam že poun kuft tega PST-ja :), vsaj te strani. Bom se drugič na trolo usedla :) pa se odpelala na vrh, potelj pa domu peš :). :laola
Uporabniški avatar
 vencelj
18:40! Železniki- Smoleva- Ojstri vrh- Golica- Dolenja vas- Selca- Železniki. Razdalja :?: (če bi tekel po cesti iz Železnikov do Dolenje vasi, cca 7 km + 7 nazaj= 14 ravninskih. Jaz sem šel čez hrib, torej po ovinkih: dodana vrednost) , Višinci: kar nekaj :?: :!: (upoštevaje samo najnižjo in najvišjo točko dobrih 350); Čas okrog 1:30 :!:
Dan se krajša. Ob povratku je bilo že temno.
Korakov nisem štel. Nisem imel niti ure, da bi meril...pozabil na to...drugič, ko bo bolj ravninsko.

LP; vencelj
Uporabniški avatar
 Radolca
Pet minut pred četrto zjutraj sem iz Radovljice ubral smer proti Begunjam. Tam me je pa oblajal pes in tako sem se obrnil, ker si nisem želel srečanja z njim v temi :?
Pretekel 13 km, super tek v temi :laola
 safko
En nasvet bi prosil...

V teku sem bolj začetnik, včasih sem že malo tekel, vendar sem vedno tudi kmalu obupal - pa me zanima sledeče... V torek sem se po nekako po 3-h letih spet odločil, da probam mal tečt, uspelo mi je pretečt 5 km v 32 min in me zanima ali se je možno toliko pripravit, da se prijavim na rekreativni tek (10 km) na Ljubljanskem maratonu??? Kondicije imam kr velik, saj 3-4 tedensko hodim v hrib....
res bi se rad letos prijavil, samo ne vem če ni mal pozno...?
Uporabniški avatar
 vencelj
safko napisal/-a:En nasvet bi prosil...

V teku sem bolj začetnik, včasih sem že malo tekel, vendar sem vedno tudi kmalu obupal - pa me zanima sledeče... V torek sem se po nekako po 3-h letih spet odločil, da probam mal tečt, uspelo mi je pretečt 5 km v 32 min in me zanima ali se je možno toliko pripravit, da se prijavim na rekreativni tek (10 km) na Ljubljanskem maratonu??? Kondicije imam kr velik, saj 3-4 tedensko hodim v hrib....
res bi se rad letos prijavil, samo ne vem če ni mal pozno...?

Imaš še mesec in pol čas. Saj ni treba, da na progi spustiš dušo. Tečeš počasi, če ne moreš teči, hodiš. 10 km pa (posebno, če res dosti hodiš) lahko premagaš. Važno je sodelovati. Ti se kar prijavi.

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Radolca
kot je Vencelj napisal, se ni treba preveč gnati na 10-ki. Glede na tvoj doseženi čas na 5 km pa naj ne bi bilo problema preteči ljubljasne destke na LJ-maratonu. Pazi pa, da te ne bo množice potegnila, ker lahko potem "umiraš na obroke".
Prijavi se, dobil se tole informacijo, če koga zanima:

Sponzorirali bomo 20 tekačev (prijave sprejemamo do 15.9.2011 žrebanje bo organizirano 16.9.2011, vse nagrajence bomo obvestili po e-pošti). Zato vas prosimo, da vsi zainteresirani, ki bi tekli v ekipi VIBOR potrdite prijavo in številko majice. Prijava Tukaj

Do decembra pričakujte morje novosti.....

Oglejte si tudi nov film:
http://www.youtube.com/user/viborlj#p/a/u/0/NHoJu9yhUd4

Predstavljamo vam RICOH Aficio MP C300
Nova serija bo zadovoljila vse, ki potrebujejo kompaktno barvno lasersko večnamensko napravo. Uporabniki cenijo male naprave, ki ponujajo veliko. Prav to so RICOH-ovi inženirji upoštevali in izdelali serijo tiskalnikov in MFP, ki bo zadovoljil manjša podjetja oziroma delovne skupine.
*Vse cene so brez DDV-ja

RICOH Aficio GXe3300N
Barvni tiskalnik A4 formata za manjša in srednje velika poslovna okolja. Odlikuje ga predvsem široka paleta funkcij možnosti medijev. Ugoden izpis.
29 strani na minuto barvno in črnobelo
obojestransko tiskanje
mrežna in lokalna povezljivost 10/100 in USB
ugoden izpis

CENA: 75,89* EUR

RICOH Aficio GX3050SFN
Večnamenska barva naprava A4 formata za manjša in srednje velika poslovna okolja. Odlikuje ga predvsem široka paleta funkcij možnosti medijev. Ugoden izpis
29 strani na minuto barvno in črnobelo
obojestransko tiskanje/kopiranje/skeniranje, scan to mail
telefaks, LAN faks
ugoden izpis

CENA: 175,00* EUR

RICOH Aficio SP3400N
Črnobeli laserski tiskalnik A4 formata za manjša in srednje velika poslovna okolja.
29 strani na minuto črnobelo
tiskanje/kopiranje/skeniranje, scan to USB
povezljivost mreža in USB
hitra prva stran
duplex (model SP3410DN)

CENA: 82,50* EUR SP3400N
CENA: 137,70* EUR SP3410DN

RICOH Aficio SP C231N
Barvni laserski tiskalnik A4 formata za srednja in velika poslovna okolja. Odlikuje ga predvsem široka paleta funkcij možnosti medijev.
20 strani na minuto barvno in črnobelo
ugoden izpis

CENA: 136,15* EUR

RICOH Aficio MP C2051
Barvna večnamenska laserska naprava za srednja in velika poslovna okolja. Odlikuje jo predvsem široka paleta funkcij tiskanja, možnost tiskanja plakata dimenzije 298 x 1259 mm. Tiska tudi trše paprije. Funkcijsko najbolj uporabna naprava v tem razredu. Inovativni barvni na dotik občutljiv ekran še izboljša produktivnost.
20 strani na minuto barvno in črnobelo
obojestransko tiskanje/kopiranje - DUPLEX
tiska plakat dimenzije 216 x 1259 mm
scan to funkcije...
možnost faksiranja - dodatek
standardna funkcija zaupnosti podatkov DOS
poveljiv z programsko opremo scanner vison, Global scan NX, CAP (CardAuthentication), ELP (enhanched loced print), hosted FAX, @remote

CENA: 2.364,07* EUR
V ceni je zajeta naprava MPC2051AD, podstavek, začetni potrošni materjal, ARDF
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA