prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pegaz napisal/-a:
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Sem bil toliko šokiran nad temi dosežki, da sem pozabil čestitati. Bravo naše pleme, samo tako naprej.

Hvala za čestitke. :)

Bravo, Špela! Več čestitka v živo danes ob 18h!
(saj je štart ob 18h, ne?)

Ja, ponavadi začnemo ob 18.00. Včasih ko pride nek leteči konj pa ob 18.05, ker običajno malo zamudi. :D
Sončka napisal/-a:
pegaz napisal/-a:(saj je štart ob 18h, ne?)

Ja, ponavadi začnemo ob 18.00. Včasih ko pride nek leteči konj pa ob 18.05, ker običajno malo zamudi. :D

Kot je že Sončka odgovorila ... start ob 18:00. :D
spela* napisal/-a:
Sončka napisal/-a:
spela* napisal/-a:Konkurenca je podivjala. :shock:

Mogoče bi pa šla vseeno golobondkat na njihovo obletnico.

Odlična ideja!
Potem jih pa lahko še na našo povabimo, da vidijo, kako se streže tem rečem. :D

Pa še učlanimo jih mimogrede v naše Goladsrsko pleme, tiste ki še niso. :D :clap: :lol:
Da začnemo v telegrafskem slogu:
6 na štartu,
6 v cilju,
6 na analizi.
popoln uspeh.
Po teli tekmi z Grčijo (zaenkrat nam v polčasu slabo kaže, a verjamem da bo na koncu drugače) sledijo morda tudi tiste (sočne) podrobnosti.
Analiza je bila pa malo bolj jedrnata kot zadnjič, pa zato tudi bolj produktivna.
NM Bajsi nam bo razkril še tri koordinate velikega Goladnega žura, ki bo 22.9.2011 po Goladi.
Kako so pa potekali intervali pa prepuščam drugim udeležencem-kam.
Tale košarka pa je za infarkt. Najprej zgubljajo, se vrnejo in ko vidijo recept za zmago se vrnejo k prejšni igri, brezplodnemu nametavnju trojk. :--( Upam, da bo v naslednjih dveh tekmah bolje (večni optimist). :evil:
Razy je žal prevelik optimist, kar se tekme tiče.
Kar se teka tiče, sem bila jaz prevelik optimist. Saj je šlo, to bi lahko bila celo ena mojih najhitrejših Golad - če me ne bi v drugem delu začele mučiti prebavne motnje. Po nekaj minutah v cilju je bilo sicer že v redu, ampak intervali so na mojo veliko žalost vseeno odpadli - nismo imeli srca, da bi s stadiona spodili nogometaše, ki so ŽAL RAVNO TAKRAT imeli tekmo. Tako nam ni preostalo drugega, kot da gremo le na pijačo.
raziskovalec napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Manj je več.
Ne pa tko kot pri konkurenci.
K jih je preveč.

Kako manj, saj nas je bilo več (kot zadnjič) za ene 20%.

Pravzaprav TOČNO za 20 %. :D

Če bi prišla še Fužinka, bi bila tedenska rast že 40-odstotna. Kaj bi dala vlada za take podatke ...
spela* napisal/-a:
spela* napisal/-a: Saj je šlo, to bi lahko bila celo ena mojih najhitrejših Golad - če me ne bi v drugem delu začele mučiti prebavne motnje.

Vseeno je šlo pod uro.

A res? Koliko pa?
(Brezcasni PREESS)
  • 1
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA