Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pinkfloyd
Nisem našel nikjer nič pametnega, pa odpiram novo temo...

Ima mogoče kdo idejo kak pritrditi štartno številko ne da bi pri tem stokrat preluknjal tekaško majico ki ti je recimo še kar ljuba. Meni se namreč dogaja (na poti v logarsko se mi je prevečkrat), da mi cifra pada dol z majice, potem pa med tekom nekaj poskušam narediti in pri tem številko čisto uničim, majica je pa tudi prešpikana.

Sam premišljujem, da bi si nabavil nekaj gurtni podobnega, si jo dal okoli trupla, štartno številko pa nekako pritrdil na to gurtno.

Pa me zanima če je mogoče kdo že kaj podobnega naštudiral oz. ima že kaj izkušenj?

Uživajte

Bojan
elastika okoli pasu, pa gor številko prknoflaš :!:

tudi meni se zdi škoda majic, da bi jih luknjal :? pa čeprav jih imam že pohn predal :!:

prodajajo pa tudi trakove, mislim da jih dobiš v vsaki športni štacuni :)
Uporabniški avatar
 Vreme
Radolca napisal/-a:elastika okoli pasu, pa gor številko prknoflaš :!:

Tudi jaz že kar nekaj časa uporabljam čisto navadno elastiko...beri še nisem prišel do spodobnega traka :(
Uporabniški avatar
 Biz
Za triatlon to potrebuješ, ker je potrebno obrniti številko naprej za tekaški del, medtem ko je na kolesu obrnjena nazaj. Seveda ni časa, da bi številko na novo prekloflal.

Za tek pa je to po mojem mnenju dokaj nepotrebno, ker še nisem opazil neke posebne škode na tkanini zaradi manjše luknjice. Mogoče imam samo srečo ali pa nisem posebno natančen opazovalec.

Sicer pa je najceneje, da vzameš belo široko elastiko za šivanje (ne vem, kako se ji strokovno reče), jo odrežeš na sebi primerno širino in jo prišiješ skupaj. Praktično brezplačno narejen nosilec številke. Knoflje dobiš na tekmi, rabiš samo 2.
Uporabniški avatar
 Loni
Dokler luknjaš samo majice, gre, ko pa pridejo na vrsto windstopperji in gtx jakne, pa človek dvakrat pomisli. Imam trak, na katerega pa še vedno pripnem številko s knofljami, čez zihr ga ni.
 ton
Pri traku utegne biti zoprno tudi plapolanje številke v mednožju, po nogah - posebej če je mokra od polivanja ali dežja. Zato jo pri teku raje priknofljam na majico (trdno, sem jo že scufal z rokami...), pri triatlonih pa še iščem idealen način - še najbolje se je izkazal tisti, da se delam francoza (qua?) in imam cifro tudi s kolesa še zmeraj na riti ter jo potegnem naprej šele pred ciljem.
Je pa tudi veliko odvisno od kakovosti same cifre.
 ton
Dve leti tega je bil uporaben pas za cifro (celo z 'neti' - nekatere cifre so prav zato preluknjane) nagrada za udeležbo na teku Zavoda za gluhe in naglušne Ljubljana. Tek je navadno sredi oktobra in morda potalajo še kaj tega pred maratonom (ali ti pa vsaj povejo, kje so nabavili). Dober tek!
Uporabniški avatar
 Loni
Točno, pa prav fletne barvaste zaponke so imeli, jaz imam takega z oranžno. Drugače pa sem si lani na sejmu v Berlinu nabavila komplet 4 x 2 magnetkov, da pripneš cifro brez luknjanja na majico, sicer sem bila malo skeptična, a držijo kot pribiti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA