Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Scooby
Včeraj je bilo skoraj idealno vreme za malo daljši tek.

Najprej dobre 4km za ogrevanje z mojo boljšo polovico, potem pa še dobrih 12km z 400 višinci po lokalni trim stezi (z mojim dodatkom) in tempom 5:38 min/km.
Uporabniški avatar
 tae
Se bo potrebno začeti javljati v tole temo.

Ob 16h popoldne štartal od doma. Res je bilo hudooooooo vroče. Skupaj 16 km, vmes pa 10 x 20 sek. hitro v eno smer, nazaj grede pa 10 x 45 sek. hitro, vmes počasen tek. Po teku sem imel le 60kg, sicer jih imam 62 ali več. Izgubil torej ene 3l vode.

Še nekaj bi omenil glede mojih treningov. Kljub temu, da se ne pripravljam na nobeno tekmo ali drug konkreten cilj, si za vsak trening posebej naredim plan. Tako je po končanem treningu zadovoljstvo večje kot če bi le nekaj tekel.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem danes tekla po gozdu čez Sitarjevec in v smeri proti Jančam. Razen tega, da me je ujela tema in sem se ravno pravi čas spustila v dolino( brez luči in mobitela), je bilo prijetno in naslednjič bom še malo podaljašala, da pridem do razgleda :D .

Samo ves čas se po tej poti ne da teči in kilometri so bolj na približno zmerjeni z Geopedio, zato sem po takem teku v dvomih, ali to vpisati v tekaški dnevnik kot tek ali pohod :( , namesto, da bi bila zadovoljna s tem, da sem bila v naravi na zraku.
Uporabniški avatar
 lenči
Po dolgem času kar izpred domačega praga 10 km. In se najde nekaj klančkov, da ni preveč dolgčas :lol: . Pa prva dva km sem imela družbo sina, potem se je pa nazaj obrnil (spat :wink: ) . Večinoma asfalt, nekaj malega makadama, večinoma brez senčke.
Uporabniški avatar
 Vreme
Po dolgem času "kratki" dolgi trening v nedeljo, počitek po Logerski pač :D . 10km po skorajda letu dni pod en uro, natančneje 57:46 :clap: Sedaj pa ob nedeljah do Ljubljanskega maratona še samo dolgi teki :wink:
Danes od doma (Ljubno) do Bleda, okrog jezera in nazaj = 35 km. Na Bledu je bil ravno nek triatlon, tako da sem se kar malo med konkurenco pomešal med kroženjem okrog jezera. Potem pa počasi nazaj. Čas na koncu je bil bolj slab zato, ker sem ga ogromno izgubil ker sem se štirikrat ustavil na črpalki da sem kupil pijačo - tako je šlo po zlu vsaj 20 min. Sicer pa sem zadovoljen.

To je bil moj najdaljši tek letos in eden najdaljših sploh. Vse z namenom preteči LM. tako dolgih treningov pomojem ne bom več delal. Delam treninge med 15 in 20 km. Bo to zadosti?

POROČILO in pa gorsko-tekaških teniskah: http://bojanambrozic.wordpress.com/2011 ... orski-tek/
Uporabniški avatar
 jernej555
Po nekem čudežu se uspešno prebudil ob 5 zju3 in odtekel 16 km(800 višincev) z vmesnim gorskim ciljem na Uršlji gori. Prijetno je bilo na njej, prvič po Koroških 24, sploh zato ker sem lahko užival v prelepem razgledu :)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA