Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Asterix
Živjo!
Tek je bil zelo dobro organiziran. Vsi redarji na križiščih so bili na svojih mestih, pijače dovolj, objava rezultatov pa v rekordnem času. :clap:
Z rezultatom sem zadovoljen, konkurenca na NTP pa kot vedno huda.
Prihodnje leto pridem zagotovo spet.
Po včerajšnji večerni dirki po Ljubljani, odtekel še en lep ter razgiban tek po Blokah...z rezultatom ter z prireditvijo zelo zadovoljen... :clap: :D

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 andrejl
Super organizacija, pohvalno. Še posebej so mi bili všeč otroški teki, škoda da naša dva nista mogla zraven. Pa drugo leto mogoče.

Trasa je super. Težko v 6,7 km najdeš vse podlage, na katerih smo tekli (asfalt, makadam, kolovoz...). In še konstantno gor-dol.

Malo grenak priokus je ostal, ker sem v zadnjih 200m zgubil 3. mesto. Ampak je bil Sebastijan premočan, nisem imel šans. Mogoče kdaj drugič...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com