Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mojchyka
vencelj, se popolnoma strinjam s tabo, citiram: "Dokler tečeš redno, vsakodnevno, je to del življenja, običajna rutina. Ko začneš "zabušavat", večkrat prevlada pomanjkanje volje, težje se je spravit v superge...;)" :) Sicer sama tečem 3-4x tedensko, vendar če slučajno kak dan ne utegnem (ali pa si ne vzamem časa za to :evil: ), se rado zgodi, da bom drugič težje šla tekat pa čeprav mi je tek v veselje.
 spela*
Sem ti odgovorila na blog, pa mi očitno ni uspelo oddati sporočila.
Se strinjam z mirom. Ne vem pa, zakaj se mi zdi, kot da se napol opravičuješ ultrašem, ker ne tečeš tako dolgih tekov. Naj se vsak ukvarja s tekom tako, kot njemu ustreza - to je čisto ok. In tudi počitek, tudi daljši, je čisto ok.
Uporabniški avatar
 Vreme
Pa še ti jaz odgovorim, predvsem za to, ker sem zadnje čase "zaplaval" v ultra vode, pa ne za to, ker naj bi bilo to zadnje čase moderno.

Sam sem si v lanskem leti zadal,da nekaj naredil okoli hitrosti, predvsem za to,da bi popravil moj rezultat na 21km. Tako sem večino leta tekel tempo teke, fartleke, intervale in podobne zadeva. In konec leta nisem bil nič kaj dosti hitrejši. Ko gledam nazaj vem, da se v teh tehnikah teka nisem našel niti mi niso bili v veselje. In to slednje je glavni razlog, da sem se hitrosti odrekel. Zato pa sem se potem našel v počasnih in dolgih tekih, ki so mi trenutno pač v veselje. In ravno slednje je tisto ,kar je najbolj pomembno, vsak pač teče tako kot mu je v veselje. In prav je tako! :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
spela* napisal/-a:Se strinjam z mirom. Ne vem pa, zakaj se mi zdi, kot da se napol opravičuješ ultrašem, ker ne tečeš tako dolgih tekov. Naj se vsak ukvarja s tekom tako, kot njemu ustreza - to je čisto ok.

Špela, takoj si mi dala povod za "spoved": http://goyourownway-vencelj.blogspot.co ... u-bob.html

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 muc
vencelj napisal/-a:
spela* napisal/-a:Se strinjam z mirom. Ne vem pa, zakaj se mi zdi, kot da se napol opravičuješ ultrašem, ker ne tečeš tako dolgih tekov. Naj se vsak ukvarja s tekom tako, kot njemu ustreza - to je čisto ok.

Špela, takoj si mi dala povod za "spoved": http://goyourownway-vencelj.blogspot.co ... u-bob.html

LP, vencelj

Vencelj lepo napisano in tudi jaz mislim, da mora biti bistvo teka užitek ne glede na razdaljo in rezultat...eni 10-tke drugi 100-tke +...važen je prihod v cilj...z nasmehom :wink: ...see ya :D
 spela*
Res lepo napisano.
vencelj napisal/-a:

LP, vencelj

Ja, to je to. Da sam veš, kaj je tisto pravo zate. :clap:
(in potem "razturaš" na TF 10ki, na primer :wink: )
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA