Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dpop
To pa res čudno da ravno Gorenjci (no Fotr je izjema...
ampak on se ima za "tuno" :wink: :lol: , tako da...)
odpovedujejo... pa zastonj je... where' the catch?? :wink: :lol:

Midva z mojo najnajdražjo sva si že zrihtala varstvo, da ne bo
Maja Novembra sama doma :lol: :lol:

1247 Darko

P.S. Tisti neobvezni del pa... hmmm... samo jaz imam za eno uro
vprašanj... 8) 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja drugače kot sem omenil, ne morem priti zaradi prevoza.Razen, če bo kdo iz Gorenjskega konca šel bi se prisedel k njemu in mu povrnil za prevoz.Ker ravno v četrtek grem tečt okoli Brda.Insrčno upam, še zmeraj potihem, da bi se udeležil tega srečanja.Saj nas bo kar lepa cifra skupaj.
Ma sam je življenje res ratal ma eno malo za......Tako, da je težko reči 100% se bom udeležil.Delam še zmeraj na tem, da bi prišel tja dol in bi videl ves ta folk in tako naprej.
Bom probal malce še vse to premleti kaj se da narediti.
Ja upanje pri meni umre zadnje.
Skratka srčno se nadejam, da se vidjamo in čujemo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Fotr
dpop napisal/-a:...(no Fotr je izjema...ampak on se ima za "tuno" :wink: :lol: ....

Da ne bo kdo sedaj rekel, no Fotru se je pa res poslabšalo, :( sedaj se ima že za tuno, :roll: pa ne samo to, še calvo bi bil rad :shock: (čeprav ne vem, kaj to je, po moje ena višja vrsta tune) moram povedati, zakaj sem vmešal TV reklamo, ja zato, ke je takrat, ko sem ravno tisto pisal bila na TV, pa sem jo kar vpletel. :? Seveda ne delam reklame tudi jaz, saj točno ne vem, zakaj se pri tej reklami gre. Vedno se bom pa spomnil, da moram v Zaplano, kadar bo na TV ta reklama, da ne bom pozabil, ko sem že pozabil, kaj sem hotel napisati. Calvo bi bil pa še zmeraj rad. :oops:
Kdaj pa je Mravljetovo predavanje :?: in kaj bo v četrtek ob 18.00 v Zaplani. :?: Evo, navadna tuna! :shock:
 dpop
Fotr napisal/-a: Evo, navadna tuna! :shock:

Fotr... zaradi mene se lahko imaš za tuno, delfina, tjulnja,
lignja, mroža, morskega ježka ali pa morskega psa...
ZAME (in verjamem da lahko enako potrdim tudi za
večino ostalih) si "en velik đek"...

Lahko bi celo rekel "stari morski volk"... tako da...
glej da se pojaviš v četrtek ob 18:00 na Zaplani, ker
drugače "ne bomo kompletni" :wink:

1248 Darko

P.S. Če drugače povem... v sredo lahko manjkajo
vsi RAZEN dveh... Mravljeta in Fotra!!!!!! :!: :!:
Nazadnje spremenil dpop, dne 17 Nov 2004, 09:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Darko - pomoje bodo v sredo manjkali vsi :? - baje se bo zadeva dogajala v četrtek - sam ne me tepst :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz tudi ne odpovedujem, sam upam da ne bom vsega predavanja zamudila, na druzenju in analiziranju pa vsekakor bom!

Se vidmo!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Oj,

mogoče kej prostora še zame?
Uporabniški avatar
 Staša
MihaPR napisal/-a:Oj,

mogoče kej prostora še zame?

epsolutlej!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
ok, pol pridem pa tud jest :)
 dpop
Če kdo rabi prevoz iz LJ do Zaplane...
Midva z mojo najdražjo lahko "naloživa" še dva
(clio je sicer rezerviran za 5 ampak mora biti
ta peti malo sado mazo... :wink: )

Pa še... manj bo avtov, manj bo problemov s parkiranjem...

1255 Darko

P.S. Midva spraviva "Kličita" kar nazaj v SportBilly torbico :shock: :lol:
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Iz prve roke: DM :wink: planira naslednje leto na 1200. Samo PSSST!!! Nikar okol govort! Mimgrede... Mi, ki smo z Gorenjske... Na povratku gremo na Posavc na striptiz :twisted: , pa celo noč :juhuhu: . Potem pa v petek malo spat pa zvečer na paty :juhuhu: v Ejga, ki ima eno leto :twisted: , pa soboto mal pospat, pa u Katastrofo :cast1: na narodnjake :twisted: , celo noč, pa zjutraj na avtobus in via Palmanova!!! Mislm... Za vas ne vem, meni je pa tak urnik predpisan :lauf: , mam pač tako zajeb... delo. Mislm... :roll: Niti ne, sam mal sem zmatran včasih, pa škilast :shock: sem postal zarad too much AB krvnih dodatkov. Mimogred: Barb, tudi jaz imam AB+... :bum:
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Kar se pa tiče odpovedovanja... :TF) so dobrodošli tudi padalci, oni pravi, te oni iz UDBE te oni, ki so šele danes ugledali tole. Saj pravim... Več nas je, bolj me bo sram potem :oops: , kar pa sem itak navajen :roll: !!!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pismo rosno same pi........ije imam.Sem upal, da bom le nekako šel jutri na predavanje.Pa je še zadnja bilka padla v vodo.Čeprav se čez zimo švercam z letnimi gumami to mi uspeva že dve leti.Ma sam ne govort policajem :twisted: :twisted: :lol: :lol: 8) 8) .Pa mi je danes avto totalka zaštrajkal tako, da mi je naredil par šarmantnih sivih las :lol: :lol: 8) .So me vlekli od Voklega pri Šenčurju do Podbrezij kot tlačana.No treningi so potekali še nekako.Čeprav se pripravljam bolj za naslednje leto, kar imam splanirano.
Mogoče pade zopet v bližnji prihodnosti še enkrat tek po E-6 poti.Ja se mi je ta pot vtrnila v spomin.No ja bilo je nekaj dobrega in seveda slabega.
Ampak cilj je bil pa fantastičen ob morju.
Ja za v Palmanovo se pa zagotovo vidimo in tečemo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 pegaz
dpop napisal/-a:Če kdo rabi prevoz iz LJ do Zaplane...

Tud jaz mam prostor še za TRI POGUMNE!
Glede na to, da nas bo 50+, je tud bolje, da tam ni 50+ avtov...
Kdo gre z mano v piskerček sedet?
LL, Pegaz
Uporabniški avatar
 miro
Tudi mene je napadla gorenjska "ohrnost " , tako , da danes ne morem priti v Zaplano, pa tako sem se veselil.
Majhen obliž na rane bo v nedeljo , ko se zopet vidimo , kar res že težko čakam.
Lp
Miro
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA