preživel sem tri dni v Ljubljani. pred prijavnim šotorom sem delil letake za
Povežimo soline 2012.
srečal sem veliko prijateljev, znancev in veliko naših zvestih tekačev. v tistem mrazu so bila ta srečanja zelo topla.
ogledal sem si štart maratona. impresionivno! kakšna množica tekačev. veliko navijačev. pravi praznik teka. potem sem si ogledal ciljni lijak in razdeljevalnico pijače, hrane in kolajn za ciljem. ej koliko banan, cele palete. pa vode... ha ha ha banan za vse opice v Sloveniji.
ITAK, da sem postal ljubosumen! ampak ne tako po slovensko, naj jim "crkne krava". ljubosumen v stilu, ke frajerji so tej ljubljančani kaj so sposobni narediti.
BRAVO!!!tam je opravljeno ogromno delo ogromnega števila ljudi.
meni se je zdelo, da je vse štimalo v nulo.
ko sem prišel domov sem najprej pogledal prijave na "soline 2012". letaki že kažejo svoj učinek. itak jih nismo delili, da bi se ljudje že sedaj prijavljali ampak, da nas spoznajo, da vejo za nas. da tista masa ljudi, ki se zbere v Lj ve, da smo tudi mi...tam nekje dol ob morju.
potem pa sem si ogledal še fotke lanskega teka. kako smo brižni! pa še veliko majic ljubljanskega maratona sem videl. res smo vaška podružnica ljubljanskemu maratonu.
potolažili pa so me nasmejani obrazi udeležencev. potem sem začel spoznavati ljudi in vrnila se mi je samozavest. na našem teku so tekli že zmagovalci 21tke na Ljmaratonu, teklo je veliko odličnih tekačev, ki so med najboljšimi v Ljubljani.
zaključek je naslednji: tudi najhitrejši in najboljši rabijo naše majhne teke, da si nabirajo izkušnje in kilometre. najprej morajo prehiteti vse UŽIVAČE na majhnih tekih, da bi lahko začeli zmagovati v Sežani, Ljubljani in na drugih še težjih dirkah.
še enkrat BRAVO LJUBLJANČANI za super organizacijo!