prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Vreme se počasi že "rihta", če mi uspe pa si danes privoščim kakšno porcijo K-Rožnika več... :lol:

Se vidimo bo 17.30 pri ZOO...potem pa svečana analiza "de la" Maratonec

Sezman pa je tenutno takle:
1. Andreja
2. AVI
3. Sukar
4. Jožko
5. Irena
6. PeterM
7. Mušnica
8. Loni
9. marjan
10. semjul
11. Vidkul
12. Laura
13. Špela*
14. miciM
15. MatjazV
16. mojculja
17. biz
18. ROSI64
19. Marjana
20. pajo
21. raziskovalec
22. Sončka
23. Obivankenobi
24. nana
25. Milenko - bo šele zvedel
26. Alenovski - samo tek (še žal ti bo :lol:)
27. mazi
28. Lili
29. Cormi
30. Lenči
31. ...

Veselo bo! :D
Avi, eno vprašanje imam...a ta Maratonc je na običajni lokaciji, a je to kakšna novejša lokacija... :?: :roll: :oops:, me res že dolgo ni bilo na analizi Krožnika... :shock: :oops:

Se vidimo, kjerkoli že je... 8) :wink:
Evo, s Sončko se oglašava v skupmen postu (saj rauzumete) in se kot prvopristopnika zahvaljujeva za prijeten večer (Razy).
Res je bilo luštno, lepo vas je bilo videti takole na kupu. Tale Maratonc je pa tud posrečen, od kitajske hrane pa do čevapčičev in lignjev. Avi dobr si se to spomnil. (Sončka)
No, pa smo odtekli tudi današnji jubilejni K-Rožnik.
Na spodnji fotki vidite (skoraj) vse, ki smo najprej tekli, potem pa še malo nazdravili in vse skupaj analizirali.

Slika

Super je bilo, tako da bo treba ponoviti.

Tule je pa še nekaj FOTK.

Lp, Matjaž
Bilo je odlično, čudovita družba med tekom in na analizi :laola . Sem sicer mislila, da bo na izi, pa sta me Mojca in Mirjam kar pošteno vlekli naprej :wink: . No, da ne bi prehudo zaostajale, smo šle malo skrajšano varianto in tako ni bilo treba predolgo čakati :-- .
Analiza pa seveda superca, izbor papice neverjeten. Ja, tale K-Rožnik bo še treba iti malo preverjat, nekaj korenin mi še ni čisto znanih :lol: .
Lepa obletnica in še na veliko takšnih obletnic :clap:
Čestitke :clap: tudi iz Kamniškega konca :juhuhu: še veliko letečih K-Rožnikov :D pa ne tistih iz kuhinje :laola lp še posebej junakom Primoža :clap: Avi :clap: Loni :clap: Peter :clap: pa ne pozabite drugega januarja je podelitev 24 ur Primoža :toast: udeležba obvezna

lp Andrej
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA