prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:Lepo, lepo, Sončka in Razy, sta imela generalko pred jutrišnjim dnem. :D
(nekaj zgodaj sta bila doma, glede na čas vajinih zapisov :?: )

Logično, da sva se pri talarčkih malo šparala za jutrišnji finale. Edino kar me skrbi je. da sem že vse izgubljeno (beri kg) na Lovemanu nazaj dobil.
Dragi goloribiči,

evo samo potrjujem sume, da danes pridem tudi jaz! Fino, Razy, da imajo na Krožniku fajn žurke in da jim dol visi za število postov :) (Bajsi, akcija!)

Se vidimo danes na levi ali desni obletnici (Nima veze z o/pozicijo PRESS)!
Helou!
Uf, kakšna norija. Sploh ne morem vzpostaviti kontakta s TF.
Malo smo se polenili.
Tudi, če onim dol visi, nam ne sme!
Danes se torej vidimo ob šestih tam kot po navadi, odtečemo kot ponavadi in odrinemo novim kilam naproti, ne ravno kot ponavadi.

161 - akcijaaaaaaaaaa za sitnooooooo
Zadnjič sem slišala komentar: ja, sicer dobiš stanovanje poceni, ampak tam nekje v Črnučah (kao bogu iza nogu). Sem bila kar tiho, naj ljudje živijo v svojih prepričanje, saj od tega še nihče ni umrl. :-)
Pozdrav!

8) Toliko, da se bo vedelo! Včeraj smo tekli, jedli in pili. :twisted: Vse je bilo kar zahtevno. Vsaj za nekatere. :) Iz tega lahko zaključim, da Golada res ni za sisije. :) Mora človek ali žival pokazat nemalo poguma, da se spopade s to beštijo. :D

Lp, Oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

8) Toliko, da se bo vedelo! Včeraj smo tekli, jedli in pili. :twisted:

No, ja ... če je 10 ljudi z veliko težavo pospravilo dve plošči za dve osebi, potem ... nismo ravno neki junaki, kaj? :twisted:
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA