Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pajo
Kazalo je več kot super. Potem pa me je začelo boleti v stopalnem loku. Posledica zdrsa noge ko sem šel iz vode na morju. Poleg tega, da sem ga malo porezal podplat sem očitno nategnil še neke vezi ko sem se z nogo poskušal se zaustaviti. Saj sem se bolelo je ko sam hudič. Samo v Kayano 16 pri teku na morju nobenih težav. Danes pa v Asics 2150 čista jeba. Ma upam, da se v torek vidimo na Krožniku. :D
19,5 km s cirka 300 višinci v času 1:36. V začetku sem tekel malce ležerno, ker nisem vedel kako se bodo moje noge obnesle po včerajšnjem treningu. Potem pa je steklo in tempo je bil dober. Le nazaj grede me je močno oviral močan kontra veter.
Uporabniški avatar
 Popaj
Lahkotnih 10 po Črnučah, po dežju, zdaj pa mislim da je konec teka za letos - po vročini!

Toliko, da se še jaz malo oglasim - še sem tu :wink:
 Cici
29,7 km / 360 višincev okoli Cerkniškega jezera. En res lušten tek - 6.04 povprečna hitrost, vsega skupaj kakšno minuto manj kot 3 ure. V prvi polovici pod pobočjem Slivnice se je vse cedilo, v drugi je prijeten hlad gozda povrnil moči. Naslednjo nedeljo Mojstrana - Kobarid. Tempo: izletniški. :wink:

Cici in Mucki
Uporabniški avatar
 Radolca
navsezgodaj laganih osem kilometrov in pol :D

zjutraj sem tekel že pred dvema ali tremi leti, bolj poredko. letos jeseni sem pa toliko bolj resno začel izvajati tole jutranjo telovadbo. moram še malo pridobiti na kilometraži in izgubiti na kilaži do LJ maratona :D
v službo se peljem po isti poti, kot sem pred eno uro tekel. super občutek imam, ko gledam na cesto in si mislim: ejga, kle´s pa dons že u tmi laufov :!:
Uporabniški avatar
 vencelj
Prvi tek po nedeljski 21-ki: Sp. Danje- Sorica- Heblarje- spust na cesto Podrošt- Petrovo brdo- 2 km do Petrovega brda- po cesti do Sorice- Sp. Danje. Veliko asfalta, nekaj gozdnih poti in makadama, razgibano...skupaj 1 uro 20 minut.

lp, vencelj
Ja, včeraj Polhov tek... :D 8), danes dopoldne pa še klančki nad Stično (Tek po Lavričevi poti)... :shock: :oops:, z obema tekoma oz. uvrstitvijo zelo zadovoljen... :D 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
Nedeljska jutra so pri meni že kar lep čas rezervirana za dolgi tek. Danes v sklopu priprav na Ljubljanski maraton 25 km tek. Prvih 21km v času limita na Ljubljanskem maratonu, ostali štirje pa tudi niso šli nič kaj bolj počasi.

Nebi mel nič proti če bi organizatorji premaklnili limit prvega kroga na 2:30 :mrgreen:
Uporabniški avatar
 jedrnat
Nedeljsko jutro v megli...easy run 8km v sklopu priprav za LM (po včerajšnjih intervalih). Super je bilo.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA