Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Namesto daljšega treninga sem se odločil, da se udeležim tekme, ki spada v ECU pokal ultratekov.
Odločil sem se za krajšo varianto Ulra light v dolžini 30 km. Vreme tekačem ni bilo najbolj naklonjeno, saj nas je ves čas veselo pralo. Start ob 11h v Veldnu, kjer je bila tudi menjava za štafete.
Najprej malo po asfaltu, nato pa takoj na blatno gozdno pot in veselo v hrib. Proga dobro označena, čeprav se mi je enkrat uspelo izgubiti, saj sem uporabil "čredni nagon" in veselo za tekači pred menoj. Bolj smo se bližali najvišjemu delu proge, manj se je videlo, nekaj megle, nizka oblačnost in z lepim razgledom, ki ga nudi Pyramidenkogel, ni bilo nič.
Najbolj sem bil vesel masaže v cilju, saj me je maserka obdelovala skoraj 30 minut.
Organizacija po pričakovanjih dobra.
Tek lahko priporočam vsem, ki ljubijo gorske teke.
Slike so narejene naslednji dan, ko se je iz razglednega stolpa vsaj videlo celotno Vrbsko jezero.

PS: MatjazaV srečaš skoraj na vseh tekih, če drugega ne, ko dela reklamo zanje :mrgreen:

Rezultati:
http://www1.your-sports.com/details/ind ... 28&lang=de

Nekaj slik:
http://picasaweb.google.com/savogorecan ... TRAIL2010#

Več na:
http://www.woerthersee-trail.com/
MARJANZUP napisal/-a:V soboto 24.9.11. bo spet worthersee trail,
nastopil bom na 57km/1800mvr.
kako bom preživel, če sploh pa kasneje :D :clap:
:laola :laola :laola

Na štartu ne boš edini.Vsaj še 6 SLO bo zraven. Boš sam v soboto gor ali kaj več Me zanima, kaj se splača pogledat v bližini.
LEON RO napisal/-a:
MARJANZUP napisal/-a:V soboto 24.9.11. bo spet worthersee trail,
nastopil bom na 57km/1800mvr.
kako bom preživel, če sploh pa kasneje :D :clap:
:laola :laola :laola

Na štartu ne boš edini.Vsaj še 6 SLO bo zraven. Boš sam v soboto gor ali kaj več Me zanima, kaj se splača pogledat v bližini.

Res je na startu bomo še:

Boštjan Potočnik
Miro Režonja
Zdravko Čufar
Stane Novak
Leon Rojc
Lužar Jože
Nataša Robnik

Večina nas bo zastopala barve DMP Celja, ki "izlet" v sosednjo Avstrijo tudi organizira.

Se vidimo. :wink:
V resnici je bilo pa zelo fajn. Senca, oblačno, svežina zraka ...
Le noge so bile težke in je bilo kaj dela z njimi.
Seveda sem pridelal še en dodaten krvav žulj, katerega sem opazil šele, ko sem se sezul.
Hvala DMP Celje za organizacijo in vse kar zraven spada.

Ej, Boštjanu Potočniku pa vsaka čast, kako dobro je odtekel. Drugi v kategoriji, smo čakali dve uri, pol pa je bila razglasitev sano za prva mesta. Kaj se toti grejo?

Slika
Če odmislim, da mi klanci na daleč smrdijo potem je blo res idealno. Vreme da ga neb mogu bolj izbrat,na srečo v večini suha podlaga,oznake proge in okrepčevalnice super. Profil pa teeeežek. Nisem se sicer obremenjeval z rezultatom in sem tekel po svoje prvo tretjino nato pa sva skupaj z Stanetom ubrala kar primeren enakomeren tempo in počasi prehitevala ostale tekače.Zdravcu vsa čast. Dohitela sva ga šele v zadnji četrtini in če pomislim, kaj je vse počel zadnje čase potem je res neverjeten.Pa tudi ostali Slovenci.
Je pa res, da sedaj močno čutim mišice, za katere sploh nisem vedu da obstajajo. pač posledica nevajenosti na tak teren.
LEON RO napisal/-a:... je pa res, da sedaj močno čutim mišice, za katere sploh nisem vedu da obstajajo. pač posledica nevajenosti na tak teren.

Ni vsak za trail :--

Čestitke vsem :laola
Marjan
marjan napisal/-a:
LEON RO napisal/-a:... je pa res, da sedaj močno čutim mišice, za katere sploh nisem vedu da obstajajo. pač posledica nevajenosti na tak teren.

Marjan

Bom pa za v naprej vedu, kaj pomeni Trail.
Žal mi je, da ti ni uspelo potegnit do konca, je pa z žulji po tistih koreninah res težka.
LEON RO napisal/-a:
marjan napisal/-a:

Marjan

Bom pa za v naprej vedu, kaj pomeni Trail.
Žal mi je, da ti ni uspelo potegnit do konca, je pa z žulji po tistih koreninah res težka.

Mala pomota; nisem Marjan Zupančič, sem le običajni rekreativec :wink:

glej zgoraj MARJANZUP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA