Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 levinja70
Očitno tako pridno migate, da ni časa za javljanje. No moja malenkost je vzela priprave na LM zalo resno. Čas na katerega ciljam je težko dosegljiv. Kjub temu pridno nabiram tekaške km. Telo moram navadit na dolge teke, zato imam enkrat tedensko na sporedu daljši tek. Tam nekje do 18-21 km bi naj bil. Upam, da mi ga uspe :oops: vsak teden realizirat.
Sem pa tudi srečna, da sem svoj čas teka na 5 km izboljšala. V povprečju sem tekla 19 sek hitreje na km kot na zadnjem testiranju. Kaj češ, če jamram, ko mi ne gre se upam tudi mal pohvalit, ko se mi zgodi kak napredek. Pri meni je preverjeno, da mi tek pod budnim očesom trenegra Sandija enkrat tedensko samo koristi.
Uživajte........
Uporabniški avatar
 pajo
Evo mene... Dugi otok ni ravno za tek. Asfalt,sami klanci in vroče z dodatki vlage in sopare. Tako, da so bili vsi otoki tam okoli včeraj zaviti v tako meglo, da se mi na barju sploh nimamo kaj pritoževati. Pojav, ki ga še nisem videl na morju. Vsaj tako hudo ne.Asics delal družbo čeprav niti slučajno nisem jutranji tekač na 52 km.
Uporabniški avatar
 solatka
Da malo pokvarim povprečje pridnosti in kilometrine Polžkom :wink:

Prijavljena sem na LM (10 km itak).
Presenečena sem ugotovila, da celo zmorem preteči 2 kroga v enem kosu (to pomeni 2 kroga v dolžini 860 m - ja vem - wauuuu :roll: :? :( ).

No, kakorkoli, na LM bom tekla, pa naj bo kar hoče. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Uh, kdo bi si mislil, da ima sonček zjutraj še takšno moč, me je čisto polenil v zadnjih km. Prvih 5 sem še kar pošteno držala tempo skupine (četudi sem v hrib hodila), potem pa se mi ni več dalo, ampak važno je, da sem svojih 9km odtekla. kdo pa ne bi bil utrujen, če bi prej dva dni naredil 880 km (na motorčku :-- ).
Polžki, pridni smo, migamo :laola
Uporabniški avatar
 lenči
V torek sem odžurala K-Rožnik, v četrtek se vlekla na štadionu, jutri me bo pa Levinja preganjala tam nekje 18 km :oops: . In bom pretekla ta mesec več kot 100 km, kar nisem že od septembra lani, ko sem oddelala celo Logarsko. Res pa je, da nisem plavala in kolesarila, torej, nekje sem se morala kurit :-- . In ker je še cel teden pred mano, bom konec septembra pošteno tekaško utrujena :oops: . Je pa lepo :clap: .
Uživajte polžki in seveda, kakšno poročilo je tudi prijetno brati :D
Uporabniški avatar
 lenči
Hja, tako je to, če greš z Levinjo tekat :D . Iz 18 km je nastalo 20 (zanjo pa 21km), iz tempa 6.30 sem jo lovila na 6.23 (pa ona bi še hitreje). Sva pa preganjali meglo in priklicali sonček, trasa ob Savinji je pa itak čudovita v jesenjskih barvah. Uživala sem ves čas in bo treba še kdaj ponovit :clap: . V torek pa grem spet malo pogledat na K-Rožnik :D
Polžki smo zakon
Uživajte na polno
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Hja, tako je to, če greš z Levinjo tekat :D . Iz 18 km je nastalo 20 (zanjo pa 21km), iz tempa 6.30 sem jo lovila na 6.23 (pa ona bi še hitreje). Sva pa preganjali meglo in priklicali sonček, trasa ob Savinji je pa itak čudovita v jesenjskih barvah. Uživala sem ves čas in bo treba še kdaj ponovit :clap: . V torek pa grem spet malo pogledat na K-Rožnik :D
Polžki smo zakon
Uživajte na polno

Teči v družbi, ki je toliko pametna in te dobesedno drži nazaj, da ne zbezljaš in te ne zmanjka proti koncu je neprecenljivo. Nisem tako hitra, kot me opisuje Lenči, sem pa definitivno želela malo potegnit. A je bilo vseeno prijetno, če tudi ni bil tempo 6.00 :lol: . Odlične so bile palačinke na koncu :clap: Še bo treba ponovit se strinjam.
Bila sem deležna tudi lekcije, kako pravilno izdihnit. Baje imam vdih kar soliden - zmanjka mi pri izdihu. Bom probala trenirat to in še kaj. Saj vsak nasvet prav pride, da jih le ni preveč naenkrat, ker se potem zna zgodti, da jih moj um lahko zameša :--
Uživajte v stvareh, ki so vam všeč :laola
 *Irena*
Ojla, čeprav ne pišem prav pogosto, pa dokaj redno spremljam tale forum :D . Lepo vas je brati, vsakega posebej, kako se pripravljate in migate :) . Jah, no tudi jaz sem še vedno pridna, pretečem tedensko od 35 do 45 km :) . Moram reči, da se na 10-ko niti ne rabim več pripravljati, razen tega, da mi gre včasih bolje, včasih slabše :-- . Ampak tečem zase, za svoje počutje in počutim se dobro :D . Moram pa priznati, da tekaške prireditve, katerih se nameravam udeležiti, dodajo svoje, me spodbujajo, saj imam željo po boljšem času. Pustimo se presenetiti, bom poročala, če bom izboljšala lanski čas, če pa ne, pa ne bo konc sveta, še vedno bom tekla :D .

Polžki, uživajte in migajte še naprej, pa še takle vreme naj čim dlje zdrži :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Irena :laola uau, pridna si. Po letu dni sem se tudi jaz skoraj približala septembrski kilometrini od lani, no, takrat je bilo tistih 75km v kosu odločilnih :lol: . Tokrat pa sem jih spravila skupaj malo tako, malo tako.
V nedeljo me bo Levinja preganjala na 12,5 km progi, sem obljubila, da se bom trudila s tempom 6.00 :oops: :twisted: , bog pomagaj, spet bom dihala na škrge :cry: :D . Vem pa, da bo po teku počutje enkratno in da bom zelo zadovoljna. V družbi je vedno lepše, pa še traso ob Savinji bova užile, jutranje meglice in pričakale sonček. Juhuuu

Imejte se lepo in uživajte dragi polžki :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Ananda
Sinoci sem sla po dolgem casu na tek. Sem staknila eno presneto virozo, ki mi je zagrenila pretekla dva tedna. Med tekom se je spet zacelo resno oglasati koleno. Ze nekaj casa se prepricujem, da bo treba ojacat misice, pa nikakor nisem prisla do tega. Ko sem redno delala z utezmi, mi tudi koleni ni nagajalo. Tako sem potem sinoci, ko sem si oddahnila od teka, vzela v roke najlazje utezi in zacela lepo na easy. Mi je bilo kar hitro jasno, na cem sem. Danes, ko ne vem, kako naslonit rit na stol, da bi cim manj bolela, pa se bolj. :oops:

Ampak tako potihem sama pri sebi sem pa vesela, da sem se koncno zmigala. Se bo pa treba malo organizirat, ker treh treningov dnevno ne smem vec ponovit (pred sluzbo sem sla se streljat). :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ananda napisal/-a:Ampak tako potihem sama pri sebi sem pa vesela, da sem se koncno zmigala. Se bo pa treba malo organizirat, ker treh treningov dnevno ne smem vec ponovit (pred sluzbo sem sla se streljat). :lol:

Ops, s tabo pa ni dobro češenj zobat :-- . Pretiravanje škodi, posebej polžkom :lol: :D
Uporabniški avatar
 levinja70
V glavi se dogovarjam sama s seboj ali grem danes tečt v Vojnik ali ne. :shock: :( :) :? . V levi nogi čutim rahlo bolečino in sploh ne vem kam to pelje?
Morda bo bolje imeti danes tekaški počitek in se jutri veselo preganjat z Lenči v Celju ob Savijni. :lol:

Vsekakor pa sem v septembru s svojimi 199.9 pretečenimi km dosegla tekaški rekord. Na kolesu pa 251 km.

Gremo dalje novim zmagam naproti.....
Polžki uživajte v teh lepih jesenskih dneh, ki so še preostali... :laola :laola
  • 1
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA