prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ja je šlo res do podna,sm predvidevu ker sta Kepica in Avi čez vikend na morju uživala sm si reku dons bo letel in v ta namen sem še štirinožcu dal prost dan.Družba fajn analiza odlična,se vidmo drug torek :D :roll:
Včerajšnji K-Rožnik si bom zapomnil po strašni prometni gneči, ki je nastala zaradi nesreč na obvoznici. Kamorkoli sem šel, vse je stalo. Po večkratnih poizkusih in izbiri vseh mogočih in nemogočih obvozov sem se po 45-tih minutah stresne vožnje le prebil do Kosez. Ker sem zamudil uradni štart sem malo improviziral in jo mahnil v nasprotno smer in naposled le priključil najhitrejšima Aviju in Sukarju. Pri semaforju sem potem zgubil priključek tako, da sem 16 km, kolikor je znesel moj krog, bolj ali manj pretekel v svojem tempu. Z miciM sva potem odtekla še nazaj do avta tako, da je žal zmanjkalo časa in energije za sladke dobrote in hidracijo.

Lp, Matjaž
Alenka, hvala tudi tebi za družbo in klepet. Sem prav uživala ob tvojih tekaških izkušnjah in uspešnih tekih. :clap: To, da s tekom odpraviš glavobol, si je pa vredno zapomnit. Bom redkeje v lekarni in pogosteje na Rožniku. :D
itanimulli napisal/-a:Nekaj vprašanj:

- Če bi se pridružil na K-Rožnik, je treba bit član kakega društva?
- Tečete v več skupinah? Koliko vas je vse skupaj
- Štart je tam, kjer je vhod v ZOO?

1. Noup - "boh ne daj" :lol:

2. Nekaj na to temo je bilonekaj strani nazaj :wink:
AVI napisal/-a:....Bistvo je , da vsak teče tako in toliko kot mu paše, ponavadi pa to pomeni tri različne skupinice po dva ali več tekačev. Ena gre podaljšano varianto (13,5 km v cca. eni uri), potem pa sta recimo dve skupinici za klasiko (10 km) in sicer ena v tempu 6:00 min/km in ena cca. 5 min/km. Tako, da se za vsakega nekaj najde. :D

Celotna trasa je po zelo urejenem makedamu po Rožniku in je več ali manj gore-dole. Asfalta pa je celih 300 m. :lol:

3. V bistvu ja in ne....štart je na asfaltiranem parkirišču pri ZOO, zberemo pa se ponavadi na najbolj oddaljenem delu parkirišča od vhoda v sam ZOO. (upam, da nisem preveč komplicirano tole napisal) :lol:

Tako to je v grobem to...če pa te še kaj zanima pa le vprašej oziroma pridi jutri na K-Rožnik in boš vse doživel "v živio".... :lol:
  • 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA