prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

creski napisal/-a:Skratka ... sem prisel do zakljucka, da si privoscim Golado pred Golado danes ob 17.00. Ce se koga zamika se ve kje se zacne, ce pa ne bom sel kar sam (ne bi bilo prvic :oops: ...)

8) Hmm, kaj pa GoloUrh? ;) Ali je to geslo še v veljvavi? :D Sva ravno pred sedmo doma. ;)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a: ... (je treba opraviti še kak tempo tek na stadionu).

8) Oh, tempo tek lahko naredimo tudi na Goladi. ;) Greva eno okoli 50? Meni se to zdi vredu tempo. :P

Lp, Jusuf

p.s.: Zasedajseničnebojimdabimoralatortoizbirat PRESS.
Hmmmmm spricas Golado in moras na Golourh? :shock: zelezna in jeklena je tale Goladarska vzgoja. Ampak Goladarji smo trdo pleme (tud mi ta zeleni) tako da ZAKAJ PA NE!? Ja dve urci naokoli bo lih prov. Vreme je cool... Edino dragi moj Jusuf bi te prosil, da mi posljes gsm na osebno sporocilo v slucaju da se mi babice in dedki spuntajo in mi vrnejo zaupano jim mladino. V tem primeru bom moral prestaviti...
Hoj!
creski napisal/-a:... v slucaju da se mi babice in dedki spuntajo in mi vrnejo zaupano jim mladino. V tem primeru bom moral prestaviti...

Mujo je na poti, če ni celo že prispel. :)

Lp, Jusuf

Ni nam lahko na Goladi. Vse je treba not prinest, nič ne odpade. :)
Hoj!
creski napisal/-a:Mujota ni in ni. ...

Ah, ta sodobna tehnika. Nikoli se ne mores zanest nanjo. :) Glede na moje stanje je bil stik vzpostavljen. :D Lahko popravis sporocilo. :)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a: ... (je treba opraviti še kak tempo tek na stadionu).

8) Oh, tempo tek lahko naredimo tudi na Goladi. ;) Greva eno okoli 50? Meni se to zdi vredu tempo. :P

Meni pa ne. :twisted: (Bomo prehitro na cilju. :roll: )

Jaz sem za danes v dilemi ... plavanje imam (na Kodeljevem) šele ob 21h. Tako da imam čas za standardno Golado plus intervale plus tempo tek plus daljši iztek ... Pa še ostane kaj časa.
spela* napisal/-a:Jaz sem za danes v dilemi ... plavanje imam (na Kodeljevem) šele ob 21h. Tako da imam čas za standardno Golado plus intervale plus tempo tek plus daljši iztek ... Pa še ostane kaj časa.

Hehe, Špela, dej nehi, bo Jusufa glava bolela, pomojem še v življenju ni na mesec naredil te kilometrine. :-)
Ta teden je pri meni ubijalski in že komaj čakam naslednjega, ko se bom spet malo po riti praskala. Že danes bi morala it v Izolo na prev. delavnico, pa grem šele jutri, ker mi ne znese. Laufam seveda nič. Tako da se vidimo naslednji teden.
spela* napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:130 - sitno da je tako siiiitnooooo

A zmoremo spraviti na dvomestno število do konca tedna?

Močno dvomim, eni molčijo, drugi imajo ustvarjalno krizo, tretji smo duhovno odsotni, četrti garajo, petih ni, potem nas pa že skoraj zmanjka.
Lahko pa delamo na tem.
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:130 - sitno da je tako siiiitnooooo

A zmoremo spraviti na dvomestno število do konca tedna?

Močno dvomim, eni molčijo, drugi imajo ustvarjalno krizo, tretji smo duhovno odsotni, četrti garajo, petih ni, potem nas pa že skoraj zmanjka.
Lahko pa delamo na tem.

Pa saj sploh ni več pomembno. Če jaz kaj vem, je zdaj bolj v igri to, da midve s Špelo prešibava Jusufa z levo roko, ups, nogo. :-)
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA