Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

RoKo napisal/-a:
Loni napisal/-a:Jaz bi šla :wink: :wink:

komu za support.

mal v izvidnico. :D :D :wink:

Japajade, za moj okus je pa tam dol malo preveč asfalta, preveč vročine in premalo dni na razpolago :wink:
žabc napisal/-a:Pina, jaz mislim, da je tukaj zgolj SI ali pa NISI!
Lahko tečeš maraton 2:30, pa ne boš prišel do polovice Spartathlona...lahko pa imaš maraton krepko čez 3:00, pa prideš na cilj.
Vse je v glavi in pametnemu treniranju

Kako je s tabo, a greš?
ROBOCOP napisal/-a:Pa še nekaj je Žabc pozabil, srečo moraš met. Vse se mora poklopit, tudi vse tiso, na kar nimamo ljudje vpliva.

Definitivno Bogdan, brez sreče tu ni cilja. Nič ne pomagajo pretekle zasluge, glava, pripravljenost...če se ti vse ne poklopi. Vsak poizkus znova je nov izziv in prekleto odvisen od sreče - garancije ni!
RoKo napisal/-a:Pa Neža in Nataša................................. to bi bilo nekaj. :Fslo trojček v cilju.
Ste za??????????????

Samo malo izzivam :D , da pridejo plani na plano. :wink:
Na žalost je pri meni trenutno toliko če-jev, da bom rajši tiho! Prevečkrat sem že nekaj napovedoval, pa potem nisem realiziral.
Paket udeležbe in preživetja na ultra eventih je pač preveč obsežen, da bi lahko šlo vse gladko.
Trenutno je glavni razlog 10IM, ki naj bi ga izvajal konec avgusta...in zaradi tega je Sparta posledično preblizu
Ampak, do takrat je še dolga :wink:
Jutri gre zares. Letos je iz Slovenije na štartu le Ruth Reš-Podgornik, sam kljub prijavi, plačilu, rezervaciji sob... ostajam doma, saj me je ustavila poškodba. Ne vem, če je kaj na tem, vendar moja dobra vila B. ima lepo razlago - če ti kdo vsadi hudiča... No, nepomembno, jutri držimo pesti za edino predstavnico iz naše deželice, vso srečo Ruth in veliko pozitivne energije njenemu spremljevalnemu moštvu!

Live na novi spletni strani - št.121:

http://www.spartathlon.gr/participants.html
Zadnji najbolj aktualni rezultati iz njene spletne strani http://vrtnarija-ruth.blogspot.com/
"Dobil sem sporočilo: Ruth je na 11i kontrolni točki, na 42em kilometru (ob 10:05). Je med prvo polovico vseh tekmovalcev (370 na štartu). Ima 40 minut rezerve do limita. Kar tako naprej! Internetno spremljanje pa žal ne deluje kot bi moralo..."

Držimo pesti da bo tako še naprej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA