področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Fotr
Po pregledu današnjega Poleta :shock: sem bil ob ogledu slike na 3. strani s strani mojih najdražjih bližnjih :evil: vprašan: "Kaj pa jima pa pripoveduješ, da se tako smejita?" :evil: Ker se pri najboljši volji ne morem spomniti, čemu se smejita Priseljenka in Manika, je vse skupaj izpadlo še bolj sumljivo, še posebno, ker ima Manika roko na ustih :oops: in se ustvarja vtis, da sem govoril nekaj opolzkega. :oops: Se mogoče vedve spomnita, o čem je tekla beseda, da ne bom izpadel kot da mi je nerodno povedati, čemu se smejita(mo)? Če je stvar res opolzka, mi lahko sporočita na ZS, če pa je že perverzna, potem pa raje vsi bodimo kar tiho. :twisted:
 Nataša
Mene sicer ne zanima, kaj ste se pogovarjali (bom počakala, da bo pisalo v Lady), ste pa orenk prisrčni in luškani vsi trije, ravno fino ste mi razvredrili temačne trenutke pol šeste ure zjutraj :wink: Hvala!
Uporabniški avatar
 Manika
Fotr, a veš, da sem tudi jaz razmišljala, zakaj smo se tako smejali, pa se ne spomnem. Mogoče je Priseljenkin spomin boljši. :?
Uporabniški avatar
 NatašaB
Tudi mene spomin že krepko zapušča... Ne vem niti tega, ali je to pred ali po teku, ampak važno je, da smo se lepo zabavali... :rol: :lol: :rol: :lol: :rol: :lol:
Uporabniški avatar
 Filipid
To je to;

Slika
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
"...pol s'm jo pa s kladvom po prstih touku. Pa pride pod blokom tip, pa se dere, zakva tolčm žensko po prstih. A ni že dost da visi z okenske police. S'm se pa zadru:" Kva te pa briga, to je moja tašča!" Tip pa ves zaprepaden: "U, mat'r je žilava!"
Uporabniški avatar
 tmp
Fotr, ta slika pa dokazuje, da v tvoji družbi ni nikoli dolgčas. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Aja, moj zgornji post je citiran magnetofonski zapis vica (ali pa tudi ne), ki ga je Fotr povedal zgražajočesmejočim pupam.
Big Brother is watching you press

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA