področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 zz topka
Ola, ma ta bot pa moraste vsi kupit revijo Tek plus, ker smo notri na fotkah sami "VIP" - človečki...
Je Vencelj, PeterM, Uroš, pole je intervju szi Matejo Šimičevo, triatlonko, pole sem jast na eni taki, big fotki iz BAVI- ja, ( ma, saj nisem nikogar podkupila, nimam pojma, zares ne, zakaj glih jast..., bwo????), pole je Mirko Janjatovič, pa vsi uni ultramaratonci, k so laufali po Sloveniji :laola , ja, da od Avita, k je šel laufat kar po Ameriki ( oštja, Avi, bo trejba kej h frizerju...), niti ne pričamo, jej in še buhvej koga sem spustila.... :laola :laola :laola

No, pr meni so falili disciplino( :oops: kopje, še vem ne , kako zgleda...lol) in priimek.
Nazadnje spremenil zz topka, dne 18 Dec 2014, 13:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mojchka
jA, je lepo pogledat domače tekače, bi človek rekel iz sosednje vasi, ne pa tam nekih ameriških fac!!!
Uporabniški avatar
 mrzli
Hehe....ja res je lepo videti precej znanih obrazov v tej reviji....ZZ Topka, ti si pa
taglavna zvezda not :D :clap: ....samo ne vem kdaj si prešaltala na kopje, hehe....
kaj nisi hitro hodila :D

Lepo se imejte :laola
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, lepo, da vam je všeč. Sem kar ponosen, da sem zraven. Tokrat spet en pisni prispevek (interviju )+ fotke v treh prispevkih :D .

Se vidimo na Ljubljancu.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 zz topka
Jej, moram priznat, da sem kot original bjonda najprej samo pregledala vse fotke v reviji... :D :P in se hitro považla na TF.

Ma, zdaj pa dva dni tudi prav zares berem TEK plus ( ja, ene bjonde znamo pa tudi čitat :-- ) in spet moram priznat, da imam res kaj za brati.
BRAVO! :laola :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
zz topka napisal/-a:Moram malo dvignit u luft, da bo šel še kdo ponjo...

Aha, plačana od prodaje..... :D :wink:
Uporabniški avatar
 zz topka
JEBENTIŠ, PA SI ME ŠAVSNU..... :evil:
Ma, dej, ne okol govort, da ne zvejo vsi, no... Dej, če boš tihu, te povabim szi sabo na Havaje za silvestrovo :D , sam res molči, prov????

P.s. Ma, Roko, to je sam zato, ker sem jast taku fejst noter na fotki ( retuširana), da mora čim več folka videt mjene, zastopiš????
Uporabniški avatar
 RoKo
zz topka napisal/-a:JEBENTIŠ, PA SI ME ŠAVSNU..... :evil:
Ma, dej, ne okol govort, da ne zvejo vsi, no... Dej, če boš tihu, te povabim szi sabo na Havaje za silvestrovo :D , sam res molči, prov????

P.s. Ma, Roko, to je sam zato, ker sem jast taku fejst noter na fotki ( retuširana), da mora čim več folka videt mjene, zastopiš????
Zastopm.

Bulje te vidt u živo, ko na fotki. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA