Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 grb
TEK ČEZ CELOTNO SLOVENIJO - OD MURSKE SOBOTE DO KOŠTABONE ZA DOBER NAMEN

Na pobudo ekipe Sveta bodo zaposleni PRO PLUS v začetku oktobra stopili skupaj in pretekli Slovenijo z razlogom. Z dobrodelno akcijo ''MALI KORAKI ZA VELIK CILJ'' bodo s skupnimi močmi zbirali sredstva za pomoč pri delovanju prvega celostnega centra za otroke z Downovim sindromom.

Od Murske Sobote do Koštabone, kjer se nahaja Planet 47, bo pod vodstvom novinarja SVET-a Jana Golje, ki je tudi pobudnik akcije, teklo kar več kot 80 zaposlenih na PRO PLUS. Akcija bo potekala od 4. do 7. oktobra. Za dobrodelni namen bodo pretekli 340 km in zbrana sredstva namenili Centru za Downov sindrom – Planet 47.....

Več informacij: http://pro-plus.si/slo/pro_plus/tek/

http://www.youtube.com/watch?v=gXZ9c82oTWE&noredirect=1

Za donacijo sta namreč nujna le dva koraka – pošljite ključno besedo SVET na številko 1919.
Ali z nakazilom na TRR
Pravne in/ali fizične osebe lahko nakažete poljuben znesek.

TRR: SI56 0292 2005 2254 477 (odprt pri NLB d.d.)
sklic: 00 1313
Prejemnik: POP TV d.o.o., Kranjčeva 26, 1521 Ljubljana
Namen: SVET - dobrodelni tek
Uporabniški avatar
 grb
Tako, danes se prične. Prvi dan bodo tekači pretekli od Murske Sobote do Celja. Če ste kje ob poti, jih lahko pozdravite.

Prepoznali boste verjetno kak obraz iz televizije, sigurno pa nasega zajca ;-) kateremu je po zmagi na ultramaratonu Zagreb - Vukovar že malce dolgčas ;-)
Uporabniški avatar
 KidrocK
Bravo Grb,...
Cestitam za tale projekt,...moram pa pohvaliti video,...pri financnem analitiku sem se res iz srca nasmejal...tudi ce ne bi rekel v katerem sektorju dela, bi ga dal v kontroling sedetza SAP :lol:

Lahke noge vsem skupsj predvsem pa gore uzitka :clap:

Kid
Uporabniški avatar
 ROSI64
Prebiram na njihovi strani:
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... start.html

Gledam fotke, na več kot polovici njih je zajc. :clap: Berem kdo vse je tekel, med napisanim pa ne zasledim :nono: Boris Ivanovič :(
Da ni uslužbenec na Kanalu A mi je jasno, :lol: a tudi med športniki ga ni napisanega :(
kaj zajc ni športnik :shock: mogoče pa ultramaratonci niso športniki, moraš bit fuzbaler potem pa si. :lol: :lol:

Še dobro, da ima rdečo majčko, ker drugače bi mislil, da so ga po poti srečali :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 golfdelta74
tudi jaz nisem zasledil nobenga imena,besede o našem ultrašu *zajcu*˙(Boris Ivanovič) :clap:
važno da so govorili o fuzbalerjih, :--
JE PA LEPO da vsak po svoje sodeluje,prispeva za ta Tek za otroke z Downovim sindromom
Bravo ZAJC :laola
Uporabniški avatar
 zajc
Se bom raje oglasil, da ne bo kakšnega nesporazuma. Da razjasnim situacijo. Jaz sem tekel kot "zaposleni" in sem vskočil noter zadnji hip. Moja naloga je bila, da pripeljem tekače pravočasno na cilj. Bilo je super, med tekom se je zamenjalo veliko število tekačev, sem z njimi lahko prijetno kramljal, jim dal kakšne (nestrokovne :oops:) tekaške nasvete, skratka zanimiv način spoznavanja bodočih sodelavcev. Izpolnila se mi je tudi dolgoletna želja, da bi odtekel pot od MS (štartal sem 20 km kasneje) - Celja. Sam pot je bila kar težka, vendar ni težko, če tečeš z razlogom.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Čestitke zajc :clap: :clap:
čeprav te tudi med zaposlenimi ni na seznamu :(

naredil si veliko, ko si se odločil, da tečeš z razlogom
:laola :laola
pohvalno. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA