Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a:
borc napisal/-a:Kaj če imaš svoj čip je kaj ceneje?

Ne. V Italiji naši čipi niso uporabni :wink:

Za manj kot 15 ne tečeš nikjer, edino na netekmovalnih "marciah" za 2-3 evre.
nana napisal/-a:RoKo, moj namen ni bil kritizirat znesek štartnine :wink:

Vem, tudi ni zvenelo kot kritika. Sem samo navrgel, da je pač verjetno najcenejša 21.tka.
Oprostite, ker se vmešavam, a najcenejša 21-ka, ki sem jo pretekel je v Bregu pri Kočevju: 8 oziroma 10 evrov. Konkurenca (slovenska) je zelo kakovostna, o gostoljubnosti, organizaciji, trasi, ... pa samo najboljše (kot tudi za vse ostale teke dolenjskega pokala). Verjetno še boljše kot na marsikateri bolj "renomirani" 21-ki. Naj ne pozabim tudi na 21-ko v Črni na Koroškem, ki velja za štajersko-koroški pokal , ki je cenovno in organizacijsko na enaki ravni.
Arabo napisal/-a:Oprostite, ker se vmešavam, a najcenejša 21-ka, ki sem jo pretekel je v Bregu pri Kočevju: 8 oziroma 10 evrov. Konkurenca (slovenska) je zelo kakovostna, o gostoljubnosti, organizaciji, trasi, ... pa samo najboljše (kot tudi za vse ostale teke dolenjskega pokala). Verjetno še boljše kot na marsikateri bolj "renomirani" 21-ki. Naj ne pozabim tudi na 21-ko v Črni na Koroškem, ki velja za štajersko-koroški pokal , ki je cenovno in organizacijsko na enaki ravni.

Glede Brega se popolnoma strinjam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA