prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Biz napisal/-a:Video PST? Tega pa še nisem videl... če že je, upam, da je v fast forward verziji :lol:

Timing ga je objavil. ko je bila napoved za Pohod okoli Ljubljane. Mislim, da že nekaj let nazaj. Lani ga nisem zasledila (res pa je, da tudi bila pozorna) :wink:
Ker me baše bližajoči se maraton (zadnji res dolgi tek) in tudi slaba vremenska napoved (od petka dalje), razmišljam o PST-ju jutri ob 17h v tempu cca. 7:00, pa me zanima, če je še kdo za družbo. Resda je to čas za K-rožnik, tako da se bi dalo tudi zamenjati za 3xKrožnik...
No, nisem odtekel celega PST, ampak le od bajerja do Rudnika in nazaj, k temu sem pa dodal še razne kilometre po Šiški in Dolnicah, tako da je vse skupaj naneslo na 42,2 km :D (ni bilo planirano). To je prvič, da sem naklepal takšno razdaljo in v bistvu zelo dober trening za LM. Računam, da sem famozni zid oddaljil do te mere, da se ga na LM ne bojim. :--
Kje točno je na pokopališču Vič voda? Že parkrat sem bežno pogledoval po štirni, pa mi je nerodno kolovratit okoli pokopališča in grem potem vedno s suhim grlom dalje...
Greš na pokopališče po glavni centralni poti in ne moreš zgrešiti...sicer pa je 20 metrov levo od cerkvice štirna - če samo pogleduješ zunaj "obzidja pokopališča".
Včeraj nazadnje koristil ... :drink
Kljub temu, da sem bolj ali manj sameval, mi je uspelo obrniti jutranjih 35 km. Je bilo kar hladno, pa je vseeno letelo. Srečal Pajota in še par znanih duš :D .
Hvala Nadi in Kustosu za okrepičlo na njuni postaji. Sem bil kar presenečen ob tako bogato založeni mizi.

Tako, do LM je bilo to vse kar se tiče dolgih treningov. Če bo čas, se vam v torek priključim na K-Rožniku.

Lp, Matjaž
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA