področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 bigfrik
Tlele ste se pa zanimive stvari zacel it,master,pa slave,pa..... :ignore: :ignore: :ignore: ,aja ampak to je najbrz kej od racunalnikov! :roll:
 Nataša
mah, Darko se je preveč navleku na lušne pesmce od Britni Spirs
I'm a slave 4U pa to :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
bigfrik napisal/-a:Tlele ste se pa zanimive stvari zacel it,master,pa slave,pa.....

v vrsto se pustav,če hočeš kakšno delovno mesto :evil: :wink:
draga kolegica,kaj bi mu dodelili :idea: :?:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Barb napisal/-a:v vrsto se pustav,če hočeš kakšno delovno mesto :evil: :wink:
draga kolegica,kaj bi mu dodelili :idea: :?:

Helou!
Če kliknete na moj profil, lahko berete, da opravljam in se zanimam za vrsto zanimivih in nadvse koristnih dejavnosti.
Mislim, da bi lahko povsem brez kakršnegakoli dokazovanja dobil mesto na vasšem velecenjenem ministrstvu.
 Nataša
A si ti vidla, kolegica ministrica, kako so se zagrel za delo na naši gov? vsi bi radi lenarl... :wink:

Bajsi se spet neki petelinči, po moje bo dober za vratarja :twisted:
okej, delitev nalog bo pod točko razno.
samo! da ne boste spet vsi pol odpovedoval!!!

Bajsi, trgovina z belim blagom bi znala bit uporabna - šel boš nabavt moko, beljake od jajcev pa umetn sneg :!:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ok,ce bo bajsi golman=vratar,pol bom pa jest centerfor=golgeter=srednji napadalec.Ja,ja Natasa nic se ne sekiraj,nekaj iz nogometa,se mi vsaj zdi :cenz:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Helou kje mas pa prevajalca,ne zastopim jest cist telih slo dialektov! :shock:
 Nataša
JAAAA, to je pa zatoooo, k se ne spoznaš na avtomobile oz.se tok kokr se jest na fuzbal IN na avtomobile.

uh zapleten
takla mamo na tem ministrstvu
si še zmer prepričan, da si pravi kandidat za delovno mesto? :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
draga kolegica,pa da ne bova imeli kar na enkrat predolgo čakalno vrsto :wink: ,potem se bova težko odločili
Paz kva delaš :!:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Sej sem nekje slisal da lahko morda kdo tud preskoc vrsto! :shock: :D :twisted: Ja,ja to z avtomobili bo pa problem,kaj je ze to? :bum:
Uporabniški avatar
 Barb
bigfrik napisal/-a:Sej sem nekje slisal da lahko morda kdo tud preskoc vrsto! :shock: :D :twisted:

Aja, a v novicah piše :shock: :roll:
A si vidla kolegica,kolk sva že popularni.
 Nataša
vidla, vidla, kolegica. jest in ekran in miška se počutmo ful pomembne, ko skačemo s foruma na prevod in nazaj in se skrivamo pod mizo pred direktorjem :wink:

glede vrst: dolge se da zmer skrajšat, krajših se pa ne da raztegnt (mislm, da bi naš Sekretar Popović tole takoj apliciral na neki drucga :twisted: )
Uporabniški avatar
 Barb
kaj pa če upeljeva novo dejavnost-nategovanje zaposlenih :ignore:
 Nataša
Barb napisal/-a:kaj pa če upeljeva novo dejavnost-nategovanje zaposlenih :ignore:

:shock: :lol: :shock: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA