Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

V sredo po treningu sem še oklevala, ali priti v Šenčur ali ne. V klanček proti Krivi jelki(tisti, ki tečete po Udinborštu že veste, o čem govorim) sem namreč zahodila :cry: . Včeraj sem pa rekla, kar bo pa bo. Grem. Marjan je bil itak že naspediran, da bo slikal :clap: . Želela sem iti pod 50h. No, to mi je uspelo, hkrati je to tudi moj PB :cast: 49:27:48.
Tek je res lep, ravninski, dobro organiziran.
Hvala Špeli*, da mi je do 7km držala tempo, potem pa je pohodila gas, in ni bilo šans, da bi ji še dihala za ovratnik :lol:
Midva sva jo kar hitro ucvrla domov na vroč čajček :toast: , ker je mene grozno zeblo, kar se mi vedno dogaja po tekmah :?:

Pa še povezava do slik:
https://picasaweb.google.com/1162994731 ... Izziv2011#
So pa res hitri. :clap:

Glede na to, da je bila tole moja prva tekma, je bilo enkratno. Postavil sem celo svoj osebni rekord na 10 km... bruto 39:32, neto 39:26 :laola
Še dopoldan je kazalo, da bo kar mraz, pa se je potem le ogrelo na prijetnih 10 stopinj. Štartali smo celo v soncu ampak se je potem sonce skrilo in moram rečt, da me je proti koncu kar malo zeblo. Lepa proga tako da sigurno še pridem. :D

Lp, Miha
Bom za spremembo še jaz dodala par vrstic-tale mraz je pokazala zobe, očitno se nam je vsem mudilo na toplo in smo samo leteli, leteli, leteli. <čestitan vsem za tek, za nove PB-je, in čestitam seveda tudi sebi, tudi jaaz sem ga postavila. No ura je pokazala 51:03, na čarunalniku pa 50:57, kar je zame osebni rekord izboljšan za 4 oz. 7 sek. Pa še drobna opomba - uro sem štartla kmalu po pisku in pred štartno črto, tako da... Ja, moj ego je zadovoljen.

Laufer je diktiral tempo, na začetku malo počasneje, potem pa vedno hitreje, najpočasnejši je bil 2. km, po makadamu, ker sem bila obuta v feelmaxice, najhitrejši 8. km po zaslugi navijačev, hvala, hvala, hvala, me je kar odneslo.

Pošteno povedano, hitrje ne morem, ne znam, ne smem, na koncu je bil pulz že 174, zame na skrajno skrajni meji in sem moral malo popustiti.

V cilju niti ne posebno utrujena, samo na wc se mi je mudilo, kar se mi sedaj vedno zgodi, ko je napor malo hujši. Zelo pa mi je manjkal topel čaj oz. kakršen koli topel napitek. Sedaj se doma nalivam s toplo pijačo.
Nazadnje spremenil maca, dne 08 Okt 2011, 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Super je bilo!
Vse do zadnjega nisem bila prepričana, da bom prišla (še vedno se slabo počutim in imam zvečer vročino - upam, da tega ne bere moja zdravnica :oops: ). Pa sem, z namenom, da pač pretečem eno 10ko lepo počasi. Zaradi bližajočega se maratona (ker res ne bi šla še za en teden v posteljo) nisem smela iti na polno - in tudi nisem šla. Glede na to sem bila nad svojim rezultatom 48'54 (po moji uri še 9 sekund manj, kar je le 13 sekund slabše od mojega osebnega rekorda - v Domžalah na TF 10ki) zelo presenečena. Če ne bi bila bolna, bi danes letelo pod 48 minut, v to sem prepričana, kakor bi sicer še sama to težko verjela. :shock:

Čestitam Sončki, ki pa ji je šlo krepko pod 48 minut in je s tem zelo popravila svoj osebni rekord! :clap:

Hvala za fotke! Sem pa vesela, Suzanne, da sem ti bila čisto nevede zajčica in ti pomagala pri postavitvi tvojega osebnega rekorda!

Evo, počasi nazaj v posteljo (iz postelje direkt na tekmo in nato nazaj :oops: ). Po Rollbackovem nasvetu si pomagam še z enim domačim zdravilom. No, on bo že vedel. :lol:
Evo, celo z goriške sem se pripeljala na Krompirjev izziv in lepo je bilo.
Sem se morala kar namatrat, da nisem bila zadnja :-)
Sicer pa; pogled na zasnežene gore - neprecenljivo.
No, seveda, tenstan krompir je bil odličen ... potem smo pa tudi mi zbežali na toplo v Orehovlje ... :-) Hvala za odlično pecivo in družbo, družina B.
Iz Veronikinega teka v Kamniku naravnost v Šenčur (ne edini) :wink:
Same pohvale na račun organizatorja, tekma kot je bilo za pričakovati,
glede na znane obraze na štartu...je "letel"...odlične volje in zadovoljen v cilj!

Čestitke vsem, tnx za odlično družbo in se vidimo sigurno naslednje leto v Šenčurju! :wink:

p.s.
..."tenstan" krompir pa itak zmaga! :laola
Hoj,
če ne bi imela štartnine plačane sploh ne bi šla. Spraševala sem se, kaj mi je bilo takrat, da sem privolila v to tekmo. Ja, se že spomnim: pečen krompir! :-) Ker me je na zadnjem Krožniku zabolelo koleno, nisem od tekme ničesar pričakovala, pravzaprav sem že imela v mislih, da bom po 5 km verjetno večinoma hodila. Mislila sem si, bo pač en dober trening.
Potem je pa kar šlo. Razyja je kar katapultiralo na štartu, Špela je tudi dobro zaštartala, Kairos z njo. Jaz pa počasi, nikamor posebej ni šlo. Malce me je skrbelo, da nimam dolgih rokavov in da me bo zato zeblo.
Pa se le ogrejem. :--
Dohitim Kairosa poklepetava, grem naprej, dohitim Špelo, jo samo pozdravim, grem naprej, Dohitim Razyja, hehe, mu nič ne rečem, samo švignem mimo. :mrgreen:
No, potem sem prišla v družbo 4 žensk, moje kategorije, pa sem 2 lahko prehitela, dveh pa nisem mogla. Zadnji kilometer se je vlekel kot črevo in nisem imela več moči.
47,36 minut. PB. :clap:
Dober rezultat, a sem bila v svoji kategoriji direktno na 13 mestu.
Super se mi zdi, da zmorem in odločila sem se, da svojo mesečno kilometrino povečam še za 500 m. :juhuhu:
Ah, nakladat je tko luštn, včasih mi pa le uspe tudi kakšen rezultat. :-)
Čestitke vsem, tekačem in organizatorju. Res lep tek. Sončka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA