Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
zjutraj samo 5 km :-(( , ker sem mal potegnu s spanjem Slika Najin sine je ob dveh zjutraj šel spat v dnevno :|, pa ga je mami le prepričala, da se je vrnil v toplo posteljo :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
Zadnjih 30km pred Ljubljanskim maratonom... klinc pa Ljubljanski maraton...se oproščam, super, kaj super, odlična prireditev. A ne morem razumeti zakaj je potreben limit na polovički tako našpanat, vsaj za nekatere :? ... danes sem ga sicer dosegel, a sem se naslednjih devet km vlekel. Sem se odločil,da se tega ne grem. Bo kar bo, pa magari če me na polovici pošljejo v cilj...
Uporabniški avatar
 pajo
Nekam mi ni šel današnji tek. Imel pa to veselje, da sem po res dolgem času srečal Kustusa in Nadjo. Itak z legendarno okrepčevalnico kaj pa drugega. Dobre duše res! Mi bo v veliko veselje, da bom lahko bil na teku z vama ko bosta tipi topi. Martin ti samo sporoči kdaj in kam se nalimam. :clap:
 binoni
tudi jaz sem jih odtekla ene 20 km po PST-ju. tokrat sem šla malo kasneje in srečala veliko skupin in tudi posameznikov. Lepo je bilo, pa tudi nekatere s tega foruma sem videla, uživo ste še lepši, sploh ko s tako lahkoto tečete, vas je kar užitek gledati...
Uporabniški avatar
 AVI
ROSI64 napisal/-a:Po 67 dneh strogega mirovanja naredil 2,290 km v polžjem tempu :D

Samo, da sem lahko začel spet migat :D :D

Bravo :clap: ...samo, da se je začelo. :D Sedaj pa le počasi naprej. :D Potem bomo pa že kakšen PST obrnili.... :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Po 67 dneh strogega mirovanja naredil 2,290 km v polžjem tempu :D

Samo, da sem lahko začel spet migat :D :D

Bravo :clap: ...samo, da se je začelo. :D Sedaj pa le počasi naprej. :D Potem bomo pa že kakšen PST obrnili.... :D

Komaj čakam, vendar ne bo tako hitro. :( Sedaj ima prednost pred; voljo, zagnanostjo, željo,.. predvsem pamet. Moram se brenzat .
Uporabniški avatar
 pajo
Trem damam: M...a,M..a in M.....a lepa hvala za današnje druženje in vaše povabilo za tek. :laola Enkratno! Četrti M danes ni utegnil priti. Pa drugič.
Uporabniški avatar
 lenči
Lepota ob Savinji se še vedno ni izgubila :clap: , padajoče listje in šelestenje le-tega pod nogami samo razveseljuje dušo, ki teče nekje vmes :D .
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA