Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 EčO
Jutri ob 5.00 štartam izpred domače hiše. Po pravici povedano komaj čakam. Komaj čakam, da se iz vseh teh komunikacijskih, administrativnih, organizacijskih in ne vem še kakšnih opravil vsaj malo umaknem v »svoj« svet. Vem! Vsi boste z mano. Podpirali me boste, oddajali pozitivno energijo. Vsi skupaj pa bomo naredili nekaj dobrega za našo Amedeo. Hvala vsem, ki me kakorkoli podpirate….

:lauf:
 jozafat
na Vipavskem burja nekaj pihlja,
a sonček pa sije... :D
srečno pridi, naslednje etape enako uspešno naprej :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
srEČkO se bliža Divači, najprej bo preizkusil kraško, nato pa še ajdovsko burjo. :clap:
Uporabniški avatar
 muc
SrEČO jo že veselo "maha" proti Ajdovščini :wink:
Ravnokar na vezi z Olgo direktno z terena in sta tik pred tablo za Senožeče,
zaenkrat vse poteka po planu oz. še mal hitrejše tako da ga do današnjega cilja v Ajdovščini loči še cca. 30 km in to pomeni z takim hitrim tempom naprej še približno tri urce.
Do Divače je imel družbo Kraških tekačev sedaj pa je na poti sam tako,
da se mu lahko pridružite vsi, ki ste tam blizu. :wink:

Srečno EČO in samo tako naprej!!! :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
Pozdravil sem ga v Divači, teče hitreje od burje. :D Moram popraviti muca, tisti ki so ga spremljali do Divače so bil tekači iz TD Bistrc. Kraški se na žalost niso odzvali :? SrEČkO hiti proti Amedeji v Ajdovščino.
Uporabniški avatar
 muc
1:0 za Srečkota!!! ;)
Uspešno z nasmehom prišel do Ajdovščine in se že počasi pelje proti domu na zaslužen počitek oz. regeneracijo.
Pretekel 104 km v dobrih 10 urah in za debelo uro pred planom pritekel v "cilj" prve etape...Bravo Srečko in dobro se odpočij za jutrišnji dan!!! :laola

p.s.
poročilo Srečkota in pa slike pa sledijo kmalu... :wink:
Roko se opravičujem za kiks...tle se pa vidi, da sem še bolj frišn tekač :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
muc napisal/-a:p.s.
poročilo Srečkota in pa slike pa sledijo kmalu... :wink:
Roko se opravičujem za kiks...tle se pa vidi, da sem še bolj frišn tekač :lol:
Zaradi tega pa res nisi frišn tekač,......je pa res, da sem jim predlagal (spadam med Kraške tekače), da odtečejo del trase z jim.
Sam žal zaradi službe nisem mogel zraven.

Mislim da bo srEČkO tole oddelal brez problema. Vsak dan si bo s takim tempom prislužil uro odmora več. :laola

Jutri je nov dan, nova etapa, nova zmaga za Amedeo. :clap:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sreko, veš da je Štajerska s tabo :laola
Drži se v realizaciji misije dobrega srca :clap:
Uporabniški avatar
 EčO
Hvala. Zlati ste. Rad vas imam!!

Počutje je odlično.

Hura!! Koper – Škofije prihajamo. Jutri pa najprej Metlika.

Današnja trasa pa…. Odlično. Presenečen sam nad sabo. 104 km z lahkoto.

Do Ilirske Bistrice s slušalkami v ušesih. Tam so me počakali člani TD Bistric. Super fantje. Odlična družba. Razdrli smo marsikatero pametno  . Divača je bila tu en, dva, tri. Fante je prišel pobrat RoKo.

V klanec na Čebulovico kratka malica. Prešan pršut in sir, za poplaknit pa špricer, s Cocacolo seveda. . Burjica je kar prijetno zapihala in na rokah so ponovno pristale rokavice.

Po Rebrnicah navzdol sem bremzal. Aja. Šoferju Avrigovega avtobusa sporočam, da nisem imel karte in nisem nameraval vstopiti, ker sem bil namenjen v drugo smer. Brez mojega privoljenja me je namreč nameraval pobrati kar med vožnjo in to ne počasno… No o prmetu bi se dalo še…. Katastrofa!!

Po hrani, topli kopeli in po zaj….. z elektroniko in komunikacijskimi napravami (beri fotoaparat, računalnik GPS ura…..) razmišljam, da bi raje šel kar laufat. No ja bom malo odspal.

Hvala vsem, v Amedeinem in mojem imenu

Za slikice in GPS sled pa malo pobrskajte tukaj:

FB
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA