Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Bolečina v stopalnem loku je še vedno precej huda. Grem jutri povohat malo po PST-ju....

Pajo, hitro se pozdravi
Uporabniški avatar
 lenči
Žal je Levinjo danes ustavila bolečina in sem tekala sama...sem se pa trudila, da sem jo "poslušala" in se držala tempa :D ...je šlo odlično, nekaj družbe na začetku, potem pa sta ta hitra pobegnila naprej :-- . Naslednjo nedeljo pa še en dolgi trening (18 km), vmes pa krajši, potem pa bomo videli, bo ali ne bo na LM :wink:
Uživajte polžki :clap: :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Srečal zajca malo naprej od bajerja v Kosezah. Kaj, da te boli? Stopalni lok. Pozabi samo gas pa bo . Pa sem šel.In pozabil na bolečino tako kot je zajec dejal. Enako se je ponovilo tam nekje okoli Murgel in srečanje z Urošem. Gas pajo pa bo. Ja pa je bilo. Na koncu zadnji km je res malo bolelo... ampak kam pa pridemo če nas nič ne boli? Že moraš do zdravnika, da pogleda če je vse res v redu. :D
Uporabniški avatar
 UršaR
Dragi, polžki in polžkice, pozdravljeni!

Tudi jaz sem ena tistih, ki vas kar naprej in rada berem, oglasim se pa bolj redko. Tečem pa še, to pa ja. Če se le da, 3x tedensko. V soboto sem postavila svoj dolžinski rekord, saj sem pretekla 16 km. Ja, saj vem, za vas je to tek na kratke proge, ampak jaz do zdaj toliko skupaj še nisem pretekla. Ja, želja - 21 km ostaja, ampak moram še v glavi stvari "poštimati". Enkrat bo že.

Me je pa v soboto spremljal sine na kolesu in sva se imela prav luštno. No, ampak žal se je zgodilo tako, da sinko nekaj časa ne bo mogel z mano, saj smo včeraj pristali na urgenci. Popoldan je padel s skirojem in s kolenom priletel na kamenje (skalo?) in si pošteno presekal koleno. V lokalnem ZD so ga že hoteli zašiti, pa so ga zaradi globoke rane poslali v Ljubljano in so potem tam opravili (mimogrede - nedelja zvečer na urgenci v Lj - katastrofa - ljudi ogromno, kot bi vsi čakali cel dan in potem šli k zdravniku, ampak osebje pa pohvalno!). Brazgotina ne bo majhna, ampak koleno je pa sicer celo, kar je najbolj pomembno. Koža se bo že zacelila. Zdaj samo upam, da bo 22. 10. že lahko tekel, saj si kot prvošolček zelooo želi na prvi šolski tek na LM. Bomo videli.

Evo, tole se nam dogaja. Ja, leto 2011 res ni naše leto! Samo, da ne bo hujšega!

Drž'te se!

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, upam, da je sedaj sine že dovolj OK in si bo lahko izpolnil veliko željo :clap:

Danes spet malo več km, kar 19 se jih je nabralo, v prijetni družbi Levinje in Simone. Če ne bi šla Levinja že včeraj 20 km, bi jo danes težko dohajali :oops: . Tako pa sta vlekli enkrat ena, drugič druga, jaz pa na srečo dovolj počivala, da sem ju lahko brez težav dohajala. Uh, zelo zadovoljna z današnjim tekom, je šlo hitreje, kot sem rekla, da bi šle :clap: . Samo gretje se je na trenutke izklopilo in ko ni bilo sončka, sta senca in veter naredila kar brrrrr. pa sem imela dolge hlače in rokavice, pa dvojni sloj zgoraj. Tudi čajček na 13 km je prijal, strela, res je konec poletja :lol: .
Uživajte polžki, tekajte, migajte, polnite dušice z energijo :laola
Uporabniški avatar
 gala
Polžki, prav lepo vas je brat in se spet veselit teka.
Pred dvemi leti sem na Blejski 10ki Pajota lovila in sva se zmenila, da mi bo še na LM za zajca. Pa se mi je ponovila zgodba o mojem Ljubljanskem maratonu - prvič hotela na 10ko, tik pred maratonom zanosila :-) in seveda nisem šla. Se drugič prijavim na 21 - zanosila, kaj pa drugega :lol: :lol: :lol: in prodala štartnino, sama pa še 3 mesece pridno 7ko tekla. No, zdaj pa sem ga le dočakala, LM namreč. Zaenkrat kaže, da mi bo v tretje celo uspelo iti :lol: :lol: :lol: tako da Pajo, če greš slučajno na 10ko, te bom kar porabila, velja?
Uporabniški avatar
 levinja70
gala napisal/-a:Polžki, prav lepo vas je brat in se spet veselit teka.
Pred dvemi leti sem na Blejski 10ki Pajota lovila in sva se zmenila, da mi bo še na LM za zajca. Pa se mi je ponovila zgodba o mojem Ljubljanskem maratonu - prvič hotela na 10ko, tik pred maratonom zanosila :-) in seveda nisem šla. Se drugič prijavim na 21 - zanosila, kaj pa drugega :lol: :lol: :lol: in prodala štartnino, sama pa še 3 mesece pridno 7ko tekla. No, zdaj pa sem ga le dočakala, LM namreč. Zaenkrat kaže, da mi bo v tretje celo uspelo iti :lol: :lol: :lol: tako da Pajo, če greš slučajno na 10ko, te bom kar porabila, velja?

Torej si dvakrat doživela LM na najlepši možen način :clap: :clap: :clap: :clap: . Sicer pravijo, da v tretje gre rado :-- . Naj se zgodi tako ali drugače. LM vabi v vsej svoji veličini.

Čeprav običajno nimam nekakšne hude treme. Vsaj v Sežani jo nisem imela, me malo po malo stiska v želodčku, ker se tale LM pribljižuje s tako naglico. Imam želje za katere ne vem ali so realne. Bom zmogla doseči začrtan cilj ali ne. Govorim si, da je vseeno, da pa si želim izboljšat čas s Sežane. Časa za trening ni več veliko. Še mal, še mal .....
Važno je, da se teče z dušo, s srcem. Vse ostalo bo prišlo samo od sebe - s tem se trenutno tolažim. :laola Uživajte v zadnjih dneh priprav in ne pozabite na počitek.
Lenči pravi, da je počitek dobršen del treninga.....
Uporabniški avatar
 pajo
gala napisal/-a:Polžki, prav lepo vas je brat in se spet veselit teka.

pajo gre res na 10ko :D . Se bova sploh videla v silni gužvi? Majica bo enaka štart bo iz zadnjih vrst zaradi gužve. Pa še bratova družba! PRVIČ! :laola Več sploh ne rabim. Drugo leto pa če bo zdravje pa zopet probamo na 21.
lp
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Urša, upam, da je sedaj sine že dovolj OK in si bo lahko izpolnil veliko željo :clap:

Zaenkrat so šivi še na kolenu. Danes ima spet kontrolo in previjanje rane, pa bomo videli, kako bo. Danes je 9 dni od poškodbe. Ah, na štart bi mali že lahko šel, ampak kaj, ko on ne bi počasi (tako kot mami) in je nevarno, če bi padel. Saj sem mu že rekla, da če bo šel, dobi ščitnike od rolerjev na kolena. :)

Uživajte in naj vas ne zebe!!!
Uporabniški avatar
 gala
pajo napisal/-a:pajo gre res na 10ko :D . Se bova sploh videla v silni gužvi? Majica bo enaka štart bo iz zadnjih vrst zaradi gužve. Pa še bratova družba! PRVIČ! :laola Več sploh ne rabim. Drugo leto pa če bo zdravje pa zopet probamo na 21.
lp

A žena pa tokrat doma ostane :D :D :D
Saj jaz bom tudi imela družbo, pa nekje zadaj bom, ni vrag da se ne bi med tisoči tekačev našli, ane :lol: :lol: :lol: Srečno!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, migamo a ne :clap: , tako ali drugače :laola . LM se bliža in bo treba malo preizkusit formo za Palmanovo :oops: .
Danes sem tekla spet v družbi Levinje in Simone. Odličen tempo sta mi držali, četudi po obratu nobene nisem več ujela :oops: . Levinja je prehitra zame, Simono sem pa še nekako lovila v pogled :wink: . Sta me pa pošteno vlekli, do osebnega rekorda na 10 km in na celotni progi :clap: :D . V nedeljo pa lepo po pameti na lopovički, da vidim, če uspem popraviti svoj čas :lol: .
Se torej vidimo v nedeljo (če se ne zgrešimo kje v gužvi :( ) . Veliko športne sreče nam želim :laola
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Bova probala v torek en izi Krožnik lenči :D ? Ali pa greva Brooksice testirati po PST-ju?

Uh, Pajo, kar en izi Krožnik, jaz imam PST v glavi kot doooolgiii, pa me lahko čisto zmede :lol: . Aja, tam lahko Brooksice testiraš si rekel, ja :) . Hm, tudi tole bi mogoče kdaj preverila...do kdaj pa še bodo? 25.10. me ne bo na Krožnik, grem ogledovat Ljubljanski grad :wink:
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz sem se po danasnjem teku 99% odlocila, da se letos odpovem LM. Oba z dragim sva sprva nameravala odtect polovicko - prvo na LM. On se mu je odpovedal ze pred mano zaradi tezav s kolenom. Jaz pa sem najprej fasala eno virozo, jo poskusala pozdravit in nekaj malega celo tekla. Potem pa sem 11 dni zaporedoma pri delu sedela na prepihu in staknila se prehlad. Poleg tega se vedno nisem uspela pozdravit vnetja romboidov, zraven sem se pa se odlocila, da se resneje posvetim streljanju (priznam, da je tu napredek veliko vecji kot pri teku) in, tudi ce mi zdravje ne bi nagajalo, za tek enostavno ni vec niti veliko casa niti energije.

Zaradi LM mi je grozno zal in tudi tek na splosno precej pogresam. :--( Ampak je treba streznit se in poslihtat prioritete. Na prvem mestu mora bit zdravje. Bom pa naslednjo nedeljo v mislih z vsemi tekaci v Ljubljani.
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Bova probala v torek en izi Krožnik lenči :D ? Ali pa greva Brooksice testirati po PST-ju?

Uh, Pajo, kar en izi Krožnik, jaz imam PST v glavi kot doooolgiii, pa me lahko čisto zmede :lol: . Aja, tam lahko Brooksice testiraš si rekel, ja :) . Hm, tudi tole bi mogoče kdaj preverila...do kdaj pa še bodo? 25.10. me ne bo na Krožnik, grem ogledovat Ljubljanski grad :wink:

Ta torek še... :roll:
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA