Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
srEČkO neumorno nadaljuje svoj dobrodelni tek iz Cerknice (štart ob 5:00) proti Metliki...trenutno se nahaja nekje med Ribnico in Kočevjem!...počutje odlično, sicer temperature vse prej kot poletne ampak Srečko se ne da in je na odlični poti proti današnjem cilju drugega dne....dolžina 107 km !!!

Srečno!!! :laola

p.s.
https://www.facebook.com/tekzasreckom
Uporabniški avatar
 muc
Srečko trenutno malo pred Črnomljem in ga čaka "samo še" par kilometrov do današnjega cilja v Metliki!!!....počutje odlično...dejmooooooo ;)
Uporabniški avatar
 Vreme
Bravo super :laola Jutri pa skozi toti Maribor proti Radgoni.

Glede na njegovo hitrost očitno odpade,da bi ga spremljal vsaj en kos poti od Lenarta proti Radgoni. Bo prehitro na cilju :clap:
 matej-jethro
Ečo, neverjeten si, namen tvojih ultra etap pa spoštovanja in ultra dobrega človeka vreden! Želim ti uspešen teden na cesti, Amedei pa veliko življenja in dobrih ljudi, ki bi lahko k temu pripomogli!!!
Prav žal mi je, da ne morem "skenslat" službe, ko boš prihajal proti Kamnku, ker bi z veseljem želel držati tvoj korak vsaj en majhen del etape. Srečno tebi, Olgi in spremljevalcem na poti ter SREČNO Amedei!
Uporabniški avatar
 muc
Sporočilo Srečkota z faceebok strani... :wink:

Hura!!!

2 : 0 za nas.

Počutje odlično!! Danes 111.2 km Od Cerknice do Podzemlja pri Metliki, v slabih 12 urah. Jutri nas pričakujejo Radenci. Start ob 05.00 v Dravogradu.

Gremo naprej za našo Amedeo. Hvala vsem....
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo, neuničljiv EČO. Drži se. Naj ti bo lepa pot. :cast:
Uporabniški avatar
 muc
Na poti v Dravograd. Dobro jutro!...to je sporočilo Srečkota preden jo je "mahnil" proti Dravogradu!...SREČNO!!! :clap:
Uporabniški avatar
 muc
TEK ZA SREČkOm
Direktno z terena; Srečko je na poti mimo Radelj ob Dravi, družbo mu že od Dravograda naprej dela Inot in skupaj premagujeta kilometer za kilometrom...razen mraza (štart -4 brrr) počutje OK...gremo naprej...SREČNO!!! :laola
Uporabniški avatar
 INOT
Pot iz Koroške na Štajersko je uspešno premagana. Šleperji so poskušali gazit, vendar se nisva dala. :D
Ečo me je res presenetil. Z lahkoto sva držala tempo okrog 5:30, včasih ga je zaneslo celo pod 5min/km. Še predno se je vse skupaj dobro začelo oz. sva se segrela so že bile pred nama Ruše in slabih 50km poti, kjer sem moral Ečota nažalost zapustiti. Naj sam okusi Malečniški klanec :D
 RAJZL
Za vse, ki podpirate Srečka v njegovem projektu in že nestrpno pričakujete nove informacije. EČO je ob 16.50 uri končal tretjo etapo s prihodom v Radence. Sam sem ga spremljal na relaciji Spodnja Ščavnica - Radenci in vse kaj lahko rečem je, da se odlično drži. 3:0 za Ečota, samo tako naprej in naj ti bodo lahke noge.

LP Zlatko-RAJZL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA