Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
EČO bravo in res kapo dol :clap: :clap: :clap:

p.s. še sporočilo EČO-ta preden se je odpravil na zaslužen počitek z FB strani (slike),
čeprav ko sem govoril z njim po telefonu morm priznati, da ni blo slišat niti kanček
utrujenosti in sem dobil občutek, da sploh še ni začel tečt...noro! :laola

"sporočilo" ;
TEK ZA SREČkOm
Hura. 3 : 0 Dravograd - Radenci, dobre 103 km 11 ur in 40 minut.

Zjutraj mrzlo. Hvala Inot. Popoldne kriza. Hvala Rajzl. Vreme krasno, poctje odlcn.

Hvala vsem donatorjem.....
Uporabniški avatar
 muc
Jutro :wink: ...FB sporočilo Ečota...in je že na poti...bravo! :clap:

TEK ZA SREČkOm
Dobro jutroooooo. Velenje - Kranj. Pomagajmo Amedei!!!!
Uporabniški avatar
 muc
Lep pozdrav z terena ;)...Srečko je "čist not padu" in je, ne boste verjeli, že na Vranskem!!!...nor tempo in kot bi mignil bo preletel Tuhinjsko dolino, zato če bi se mu kdo rad pridružil recimo v Kamniku (cca. ob 12-13 ih) bo tukaj obvestilo kdaj približno bo blizu...Srečno Srečko še naprej in čim lažji korak!...gasaaaa ;)
Uporabniški avatar
 muc
Srečko že mimo vasi Laze v Tuhinjski dolini!!!...to pomeni cca. 10-12 km do Kamnika..slaba urca...gremooooooo ;)
Uporabniški avatar
 muc
Srečko "leti" k pr norcih...komej sem ga sledil...počakal v Kamniku, v Mengšu so se priključili še trije sotekači in skupaj smo jo mahnili proti Mostam pri Komendi, kjer sem sam obrnil proti Kamniku ostali z Srečkotom na čelu pa so zavili proti Vodicam oz. Kranju...verjetno so sedaj že zelo blizu današnjega cilja...Ečo res si car!!! :laola

p.s. par fotk je na FB-ju :wink:
TEK ZA SREČkOm
Srečko je približno ob enih švignil mimo Kamnika in Mengša proti Kranju...nasmejan in dobre volje kot, da ne bi bilo za njim samo danes že čez 75 km!!!...Do Kamnika je tekel sam, seveda z stalnim suportom Olge, od tam naprej pa ima dobro družbo in sedaj so sigurno že blizu Kranja, današnjega cilja...Srečno!!! ;)
Uporabniški avatar
 muc
haha komaj :wink: ...evo pa je 4:0 za Srečkota...bravo!!! :laola
Ogromne čestitke si pa seveda zasluži tudi Olga, ki ga vseskozi spremlja na njegovi dogodivščini!...zakon sta!!! :clap: :clap: :clap:

p.s. sporočilo Ečota z FB-ja...no upam, da sedaj že doma počiva :wink:

TEK ZA SREČkOm
Srečko Deželak
Bravo! 4 : 0. Danes odlicna druzba. idealno vreme. pocutje odlicno. 102 km in 12 ur. Jutri Logatec - Novo mesto.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA