Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 RAJZL
Bravo generacija XX, vsekakor si neverjeten, pa ne samo ti, temveč tudi Olga. Da tudi ona nima lahke naloge sem spoznal včeraj, ko sem te čakal. Zdrži-ta še preostanek, pa da se srečamo v nedeljo.

LP Zlatko-RAJZL
Uporabniški avatar
 raf
tudi grosupeljski del trase je v nizek štartu in čaka našega heroja !!!!
bom prej počekiral Olgo, da se ne zgrešimo.
res mi bo v čast, da grem del poti z njim v štric !!!
Uporabniški avatar
 Sukar
evo,srečal Srečkota na Logu pri Brezovici,ob 7.10min,gre kot navit, z Olgo sva ga prčakala popiv je mal vode in gasssa naprej
Uporabniški avatar
 muc
Jutro, informacija direktno iz ceste od odličnega spremstva....bravo Olga :laola
Ečotu se pa itak spet dogaja..."leti" proti Dolenjski :laola

TEK ZA SREČkOm
Dobro jutro oz. za Srečkota že kr orng dober dan!...Štart iz Logatca proti Novemu mestu - 100 km...trenutno pa že na Dolgem mostu pri Ljubljani...tempo pa samo še narašča...bravo Srečko in srečno naprej!!!
Uporabniški avatar
 muc
TEK ZA SREČkOm
Srečko drvi z nezmanjšano hitrostjo, ravnokar že mimo Grosuplja, Spodnjega blata in se vzpenja po Višnjegorskem klancu proti Ivančni Gorici!!!...gremooooooo
 Cici
Ja, bravo bravo Ečo, čist noro! Imaš prav take ideje kot jaz 8) :wink:

Sem sanjarila, da bi se nekoč teklo za mulce iz vzgojnih zavodov, takole preko cele Slovenije, pa da bi tudi mulci kaj odtekli/odpešačili ... No, cel načrt sem že izdelala pred dobrim letom, z enako gorečnostjo kot ti, manjkale so mi le izkušnje in kilometri.

Če boš še kaj takega počel, ali če bo kdo drug, bi bila z veseljem zraven, za mulce ali pa za koga drugega, ali pa kar tako. Zdaj se verjetno ne bi več "obrukala" :wink:

Veliko strasti v srcu in nogah vse do konca,

Cici
Uporabniški avatar
 muc
Sporočilo direktno iz Dolenjske!!! :laola

TEK ZA SREČkOm
Srečko je tik pred Novim Mestom...še cca. 1 km ga loči do cilja današnjega dobrodelnega teka!!!..BRAVOOOOOOOOO!!!
Uporabniški avatar
 raf
v čast mi je bilo druženje tistih deset km v dopoldanskih urah,ko sem skupaj z našim junakom tekel iz Šmarja-sap skozi grosuplje, do čebelice pri Sp.blatu in tu sem moral obrniti, ker pač sem se moral vrniti na šiht. res je car in neverjetna energije Olge je tista kombinacija, ki ruši meje mogočega. Lepo je bilo poklepetati in spoznati še malo bolj našega junaka.
Držim pesti še za jutri in petek. :laola
 LEON RO
To pa je nekaj! Po 100km danes je Srečko končal na policijski postaji v Novem mestu.
Lahko bi bilo tragično tako pa je bil to le cilj današnje etapa :D .
Tudi sam sem imel danes čast, da sem se malo pošlepal z njim in še v živo videl, kak dec je. :laola
Kot Raf sem zaradi obveznosti Srečka zapusti po 13km, ki so mi bili v užitek. če mu je bilo samo za promil lažje ali hitreje sem zadovoljen. Kar se pa Olge tiče :clap:
Držim pesti za zadnja dva dneva.
Ečo drž se!!!
Uporabniški avatar
 Vreme
Bravo Ečo, kolkor je videti ti sploh ni treba reči, zdrži še malo, tebi očitno po vseh teh dnevih še kar leti :clap:

Za Olgo pa sem tako ali tako že rekel :laola
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA